Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Bir medeniyet nasıl yok edildi? | Burası Haftasonu - 1 Mayıs 2021

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Antikorsuz korunma mümkün mü? Koronavirüse karşı tek silah antikor mu? T hücreleri koronavirüsle nasıl savaşıyor? Antikor ile T hücreleri arasındaki farklar ne? Antikor oluşmazsa aşı koruyabilir mi? Antikor ölçtürmek gerekli mi? Biontech’te 2 doz arası ne olmalı? Biontech’te tek doz yeterli mi? Aşıların yan etkileri var mı? Biontech aşısında kalp kası iltihabı iddiası doğru mu? Koronavirüste bulaşma süresi ne kadar? Şikayetler sürerken bulaştırıcılık da devam eder mi? PCR testi için doğru zaman ne? Temaslılar sağlıklı sonuç için ne zaman test yaptırmalı? Testlerde yanılma payı ne kadar? Hastalıktan günler sonra pozitif çıkan testin anlamı ne? Üsküdar Üniversitesi Radyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güner Sönmez, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Bir medeniyet nasıl yok edildi? Biden neden “soykırım” dedi? Türkiye bundan sonra hangi hamleleri yapmalı? Siyahlar Amerika’ya nasıl götürüldü? İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, Oylum Talu ile konuşuyor.

        İki devletli çözüme neden karşılar? Cenevre’deki Kıbrıs görüşmelerinde neler yaşandı? KKTC bugünlere nasıl geldi? Barış harekatı Kıbrıs’ın kaderini nasıl değiştirdi? Kıbrıs’ta İngiltere’nin tavrı ne? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar değerlendiriyor.

        İşçilerin önümüzdeki dönem için beklentileri neler? Salgın işçileri nasıl etkiledi? Eşit işe eşit ücret nasıl sağlanacak? Taşeron sorunu nasıl çözülecek? Koronavirüs işsizliği artırdı mı? Kayıt dışı sorunu nasıl çözülecek? Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME