Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 3 Mayıs 2020 (Pandemide kira ödememe hakkı var mı?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Sosyal medya kullanımı nasıl olmalı? Sosyal medya için kimlik ID’si mi? Sosyal medya için IP No şart mı? Infodemi nedir? Infodemi ile mücadele nasıl olmalı? Sahte hesapların önüne nasıl geçilir? Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Salgında tüketici hakları ne? Kiracılar ve ev sahipleri ne yapmalı? Pandemide kira ödememe hakkı var mı? AVM’lerdeki kiracılar ne yapacak? Kira alamayan mal sahibi ne yapacak? Kirasını ödeyemeyenler ne yapacak? Özel okul ücretleri ötelenebilir mi? Ödenmiş okul ücreti iade edilir mi? Alınmamış eğitimin parası ödenir mi? Sosyal medyada haklarımız neler? Avukat/Tüketici Başvuru Merkezi Hukuk Komisyonu Üyesi Devrim Nur Kayabalı, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Kalp hastaları için koronavirüs riski ne kadar büyük? Tansiyon ne kadar riskli? Tansiyon nasıl takip edilir? Evde izole kalmak kalp hastalarını nasıl etkiler? Kalp hastaları evde kendini nasıl koruyacak? Kalp yogası nedir? Kalp yogası nasıl uygulanıyor? Kalp yogası ne işe yarıyor? Türk çocuklarda Kawasaki var mı? Türkiye’de Kawasaki görülüyor mu? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Akgül ve Uzman Fizyoterapist Başak Polat anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME