Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 31 Ocak 2021 (Koronavirüs kanser tedavisinde yeni kapılar mı açacak?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Çin bilgi paylaşımında dürüst davranacak mı? Çin yönetimi kaynaklara erişmelerine izin verecek mi? Çin salgında başa mı dönüyor? Vakalardaki yükseliş sürüyor mu, tedbirler gündemde mi? Çin’de aşılama nasıl gidiyor? Çinliler hangi aşıyı oluyor? Gazeteci Emre Demir, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Kovid-19 kanseri çözecek mi? Koronavirüs kanser tedavisinde yeni kapılar mı açacak? Kanserin de aşısı bulunacak mı? Parosmi nedir? Koku kaybı nasıl tedavi edilir? Çikolata ve kahve, çöp ya da bayat balık gibi kokar mı? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Üsküdar Üniversitesi Radyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güner Sönmez değerlendiriyor.

        Düşünce gücüyle mutlu olunabilir mi? Düşünce ile iyi ya da kötü olunur mu? Düşünce gerçekten de güçlü mü? İstediklerimizi düşünce gücüyle gerçekleştirebilir miyiz? Düşünce ile güçlenebilir miyiz? Düşünce gücüyle hayatımızı yönlendirebilir miyiz? Hastalıklar düşünce gücüyle yenilebilir mi? Aklımıza gelen başımıza geliyor mu? Düşünce gücüyle ağrılar dindirilebilir mi? İyi düşünmek hastalıklara karşı koruyucu olabilir mi?  Sinir Bilim Uzmanı Prof. Dr. Sinan Canan, Oylum Talu ile konuşuyor.

        Korsanlık geçmişte bir ticaret türü müydü? Korsanlık bugüne nasıl geldi? Korsanlığın bugüne gelmesinin ardında hangi gerçekler var? Sultanın korsanları kimlerdi? Tarihçi Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME