Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Hayatın İçinden - 16 Kasım 2019 (Ahu Kahraman Yıldırım, Zahit Mungan, Metin Küçükgüven)

        Habertürk Haber Merkezi gündeme bir parantez açıyor; fark yaratan ve iz bırakan hikayeleri ekrana taşıyor.

        1) 20 günlükken kalp yetmezliği teşhisi konuldu, ameliyat olması için 1 milyon euro gerekiyordu. Tüm Türkiye onun için tek yürek olup yardım kampanyası başlattı. 24 saat dolmadan, gerekli paradan fazlası toplandı. On binlerce kişinin yardım eli uzattığı Kartal bebek Almanya’da kalp nakli oldu, iyileşti. İlk kez Türkiye’ye döndü. Annesi Ahu Kahraman Yıldırım ailece verdikleri mücadeleyi ve Kartal bebeğin mucizevi kurtuluşunun hikayesini Hayatın İçinden’de anlattı.

        2) Çocukluğunda en büyük mutluluğuydu uçurtmalar... İlk uçurtmasını naylon poşetten yaptı, sonrasında ise yaptığı uçurtmaları uçurmak onun için bir tutkuya dönüştü. Yaşadığı kent Mardin, uçurtmalarına ilham veriyor. Zahit Mungan’ın Mardin’den dünyaya uzanan uçurtma tutkusu Hayatın İçinden’de...

        3) Bir insan hayata kaç yaşında yeniden başlayabilir? Bu çok insana göre hayata başlama yaşı yirmili yaşlardır. Peki gerçekten öyle mi? Metin Küçükgüven’in hikayesini izleyince insan her yaşta hayata başlayabilir, yeni hayallerin peşinden gidebilir diyeceksiniz. Çünkü Metin Küçükgüven, çocukken hem öğretmen hem de avukat olmak istiyordu. Sadece birini tercih etmedi, sırayla önce öğretmen sonra da avukat oldu. Şimdi bir gün içinde iki mesleği birlikte yapıyor. Metin Küçükgüven, sabah öğretmenlikle, öğleden sonra da avukatlıkla geçen hayatını Hayatın İçinden’e anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME