Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 13 Mayıs 2020 (AVM ve kuaförlerin açılması süreci nasıl etkiler?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Orhan Bursalı ve Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Bugün dünyayı neler bekliyor? Siyasette neler tartışılıyor? "Memleket masası" kurulur mu? Siyasi parti liderleri Meral Akşener'in çağrısına ne diyor? Siyasette "darbe iması" tartışmasında son durum ne? Erken seçim olur mu? İttifaklarda değişim olur mu? Belediye yardımları tartışmasının perde arkasında neler var?

        - Tedbirlere ne kadar uyuyoruz? Korona ile mücadelede hangi aşamadayız? Normalleşme planı nasıl işleyecek? Korona turizmi nasıl etkiledi? Maçlar 12 Haziran'da başlar mı? İkinci dalga riski devam ediyor mu? Virüsün bulaşma hızı azaldı mı? AVM ve kuaförlerin açılması süreci nasıl etkiler? Normalleşme, süreci nasıl etkiler? Bayramda kısıtlama olur mu? Haziran'da normale dönecek miyiz? 65 yaş üstü ve 20 yaş altına sokak yasağı ne zaman kalkar? Gençlere 19 Mayıs'ta sokağa çıkma izni verilir mi? Seyahat kısıtlaması ne zaman biter, yaz nasıl geçecek? Dünya ne zaman normale döner? Süper taşıyıcılar nasıl belirlenecek? Virüsün yayılmasının nasıl önüne geçilecek? Korona ekonomiyi nasıl etkiledi? Ne zaman, nasıl normale döneceğiz? Aşı ve ilaç çalışmaları ne aşamada? Korona sonrası dünyayı ne bekliyor? Virüs nedeniyle dünya yeniden mi kurgulanacak? Koronavirüs biter mi, bu süreçte ne bekleniyor? Dünya koronayı nasıl yenecek?

         

        BAKMADAN GEÇME