Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 5 Mayıs 2020 (Normalleşme adımı salgını etkiler mi?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Çarkoğlu, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Kocaeli Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sıla Akhan ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - LGS ve YKS nasıl yapılacak? Okullar Haziran'da açılır mı? Hayat yavaş yavaş normale dönüyor mu? AVM'LER nasıl çalışacak? Kuaförler ve berberler nasıl çalışacak? Kontrollü normalleşmeye hazır mıyız? Bayramı nasıl geçireceğiz? Normalleşme adımları bayramı da kapsıyor mu? Maske nerede, ne kadara satılacak? Koronanın ekonomiye etkisi ne? Normalleşme süreci nasıl işleyecek? Yeni bir hayata hazır mıyız, vatandaşlar kaygılı mı? Dünya için virüsün sonucu ne olacak? Normalleşme adımı salgını etkiler mi? İkinci dalga riski devam ediyor mu? Ne zaman tam olarak korona salgını bitti denilebilir? Bizim için artık yeni normal ne? Türkiye salgını diğer ülkelere göre daha hafif mi atlattı? Korona hangi ülkeyi, nasıl etkiledi? Salgın ardından nasıl bir düzen bırakacak? Evden çalışma yaygınlaşır mı? Koronavirüs siyaseti nasıl etkiler? Virüs laboratuvarda mı üretildi?

        - Türkiye'nin en önemli sorunları ne? Halk korona ile ilgili ne düşünüyor? Halk korona kurallarına uyuyor mu? Resmi önlemler zamanında alındı mı? Aşı ile ilgili ne düşünüyoruz?

         

        BAKMADAN GEÇME