Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2016 Bursa yılbaşı programları ve otel fiyatları

        2016 Yılbaşı programını Bursa'da yapmayı planlayan ve henüz nereye gideceğine karar verememiş kişilerden birisiyseniz, sizler için hazırladığımız 2016 Bursa yılbaşı programları derlememizden faydalanabilirsiniz. İşte Bursa yılbaşı programları ve mekan fiyatları...

        VİLLA GÜNEY RESTAURANT

        Bursa Uludağ yolunda bulunan Villa Güney Restaurant, yılbaşı kapsamında canlı müzik, oryantal şov, limitsiz yerli içeçek seçenekleriyle misafirlerini bekliyor. Fix menünün sunulacağı gecede, ordöv tabağı, ara sıcak, kuzu tandır, meyve tabağı, kabak tatlısı konuklara ikram edilirken, gece içerisinde fasıl ve gitar performansı da yer alacak. Bu güzel günün ücretinin ise 150 TL olması bekleniyor. Detaylı bilgi almak için;

        Villa Güney Restaurant Telefon Numarası: 0224 239 64 67-68

        GRAND YAZICI OTEL BURSA

        Uludağ otelleri arasında yer alan Grand Yazıcı Otel'de bebek bakımı dahil birçok hizmetin yer aldığı organizasyonda gecelik 740 TL fiyatlar ile yerinizi alabilirsiniz.

        Sıcak atmosferi ve adeta kendinizi dağ evinizdeymiş gibi hissettiren Grand Yazıcı Otel, Bursa şehir merkezine 35 km, İstanbul'a ise sadece 235 km uzaklıktadır.

        Tam pansiyon ve tüm öğünlerde açık büfe olarak hizmet vermekte olan Grand Yazıcı Otel, 18 odası ile misafirlerinin kayak keyfinin tadına varması, eğlenmesi, dinlenmesi, bembeyaz bir masal dünyasında romantik anlar yaşayabilmesi için sıcak şarap, kayak ekipmanları kiralama gibi hizmetler vermektedir.

        Meribel Cafe’de gün boyunca sıcak şarap eşliğinde dostlarınızla sohbet edip, kitap okuyup, kayak pistini seyredip dinlenebilirsiniz. Hafta sonlarında yapılan özel organizasyonlar, konserler ve etkinliklerin ev sahipliğini yapan tesis önemli sanatçıları ve DJ’leri ağırlamaktadır.

        Grand Yazıcı Otel Bursa Telefon Numarası: 0224 285 23 40

        Grand Yazıcı Otel E-Posta: info@grandyazicihotels.com

        BÜYÜK OTEL-ULUDAĞ ALATURKA

        Büyük Otel, Alaturka Meyhanesinde yapacağı yılbaşı programında, Atakan Aktaş ile sahnesini süsleyecek. 23.00- 03.00 arasında sahnede olacak Atakan Aktaş'ın yanı sırda sınırsız içki, çerez ve meyve ikramı da misafirlere sunulacak. Ayrıca otelde konaklamak isteyenler için 258 TL ücret belirlenilirken, minimum 3 gece konaklama koşulu bulunuyor.

        Büyük Otel-Uludağ Alaturka Bursa Telefon Numarası: 0224 285 20 05

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ