Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2016 İzmir Yılbaşı Programları

        2016 Yılbaşını İzmir'de geçirmek istermisiniz? Yılbaşında 2016'ya İzmir'de iyi bir organizasyon ile girmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte Yılbaşında İzmir'de gidebileceğiniz en iyi mekanların listesi...

        MURAT DALKILIÇ - İzmir Arena

        Yeni yıla Murat Dalkılıç'ın muhteşem şarkılarıyla girmek istermisiniz? Murat Dalkılıç, yeni yılın ilk gecesini İzmir Arena'da sevenleriyle karşılıyor. Biletleri Biletix'den alabilirsiniz.

        Bilet Fiyatları

        B1 4 Kişilik Bistro - 1530 TL

        B5 4 Kişilik Bistro - 1320 TL

        B2 4 Kişilik Bistro - 1110 TL

        B3 4 Kişilik Bistro - 890 TL

        Ayakta - 123 TL

        EGE KASRIBEYAZ RESTAURANT

        Yılbaşını İzmir'de geçireceksiniz ama hangi mekana gideceğiniz hakkında bir fikriniz yoksa; Ege Kasrıbeyaz Restaurant'ın 2016 Yılbaşı programını inceleyebilirsiniz.

        Ege Kasrıbeyaz Restaurant, 2016 yılbaşı programında canlı müzik, dans show ve limitsiz alkol sunmaktadır. Sürpriz çekiliş ve havai fişek gösterilerinin yer alacağı mekanda, kişi başı fiyatın 200 TL olması bekleniyor.

        BANG LA DECKS - İzmir Container

        Aide ve Utopya şarkılarıyla 2015'e damga vuran Bang La Decks, 2016'ya İzmir Container’da Ultraviyole parti kapsamında merhaba diyecek.

        House müzik eşliğinde, ultraviyole şov, lazer şov ve özel dans gösterileri gerçekleşip, eğlenmeye gelen misafirleri birçok sürprizler bekliyor olacak.

        Bilet Fiyatları

        1. Kategori - 83 TL

        SVALİNN HOTEL

        2016 Yılbaşı gecesi, birçok eğlenceli etkinliklerin yer alacağı İzmir Svalinn Otel'de Sedat Yüksel sahne alacak. İzmir Svalinn Otel'de rezervasyon için 444 83 99 numarasını arayabilirsiniz.

        Svalinn Hotel, Akçay Cad. No:172 Gaziemir / İzmir'de bulunmaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ