Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu Halk Arenası pazartesi akşamı Çeşme Alaçatı’dan yayınlandı.

        Usta sunucunun konukları CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve AKP ile yaşadıkları görüş ayrılıkları sonrası 2007 yılında yapılan seçimlerde aday olmayarak kendi yolunu çizen Abdüllatif Şener idi.

        Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç’ın da katkıları ile gerçekleşen Halk Arenası’na Alaçatılılar’ın ilgisi oldukça fazlaydı.

        Alaçatı Anfitiyatrosu hınca hınç doluydu. Dikkatimi çeken ne MHP, ne de CHP teşkilatlarının hiçbiri Çeşme’ye destek kuvvet ile gelmemişler.

        Yani otobüsleri, yığma kalabalıklar yoktu. Anfitiyatro’da sadece MHP ve CHP’nin ilçe teşkilatları ile Alaçatılılar, Çeşmeliler vardı.

        Uğur Dündar’ın konukları çok sevilen ve sayılan siyasetçiler olduğundan sohbetleri esnasında zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.

        KONUKLARIN BİYOGRAFİSİ

        Haluk Koç: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiş. İç hastalıkları uzmanlığını ve hematoloji yan dal uzmanlığını, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı ile Hematoloji Bilim Dalında tamamlamış.

        1990’da doçent, 1996’da profesör olmuş. Yurt içi ve yurt dışında, 200’ün üzerinde makalesi yayınlanmış.

        22 ve 23. Dönemde Samsun Milletvekili seçildi.

        Oktay Vural, Hukukçu ve İktisatçı.İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde, iktisat doktorasını Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı.

        Abdüllatif Şener, eski TBMM milletvekili, eski başbakan yardımcısı, eski maliye bakanı ve Türkiye Partisi’nin kurucusudur.

        59. Hükümet ve 58. Hükümet Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, öncesinde 54. Hükümet Maliye Bakanı, TBMM 19. Dönem ve 20. Dönem Refah Partisi, 21. Dönem Fazilet Partisi, 22. Dönem AKP Sivas milletvekili olarak görev yaptı.

        SEÇİM GÜVENLİĞİ

        Birbirinden değerli üç konuk bir araya geldiklerinde konu tabi ki 7 Haziran seçimlerinde sandıklara nasıl sahip çıkılması gerektiği ve HDP‘ye yapılan saldırı oldu.

        Oyların nasıl takip edileceği konusunda oldukça önemli bilgiler aktarırlarken bizlee de şu önemli mesajları verdiler;

        7 Haziran’da mümkünse uyumayın. Saat 17.00’de sandıklar kapandıktan sonra mutlaka sandıklarınızın başına geri dönün. Oylar sayılıp, ıslak imza ile onaylanıp bilgisayara girene kadar da oradan ayrılmayın.Vatandaş olarak bu hepimizin hakkımız.

        Oy kullanın ama oyunuzun akıbetini de takip edin.

        Diğer Yazılar