Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir oyuncu eğer yedek kulübesinde oturuyorsa, benim için ilk 11’de de oynayabilir demektir. Hele bir de seni rakip kaleye götüren en önemli oyuncun Bruma ile beğen ya da beğenme sana bu sezon skor anlamında en çok katkı veren oyuncun Yasin cezalı olursa!

        Sen ne yapıyorsun?

        Josue gibi, geldiği günden beri ne yaptığı belli olmayan bir adamı dalga geçer gibi halâ ilk 11’e koyup, Podolski ve yeni transferin Rodrigues’i ise battaniyelere sarıp, 45 dakika boyunca yan yana maç seyrediyorsun... Üstelik takımın, rakip kaleye bile gidemezken!

        Tamam, adam geleli daha 3-4 gün oldu da; sen değil miydin maçtan önceki basın toplantısında “Rodrigues bize çok çabuk uyum sağladı” diyen?

        Al işte, dediğin gibi de sağlamış. Oyuna girer girmez yarattığı pozisyonla Sabri’ye bile gol attırdı. Daha ne yapsın? Sen dua et de ilk yarıda senin yaptığın bu yanlış kadro seçimi nedeniyle maç 2 ya da 3-0 olmadı... Çünkü Konyaspor yakaladığı pozisyonlardan birinde golu bulup öne geçse, sen Rodrigues’i oyuna alana kadar sonuç çok farklı olabilirdi. Allah yüzüne güldü de Bruma’nın yokluğunda bu kez de seni bu çocuk kurtardı.

        Laf aramızda, Rodrigues, Bruma’nın ikiz kardeşi olsa, sahada onu ancak bu kadar aratmazdı! Bruma haftaya geri geldiğinde bir de sağ kanatta böyle oynayabilirse, işte o zaman hem sağdan hem soldan iki kanadı nasıl uçururlar kim bilir.

        Sezonun ikinci yarısı öncesinde bir tahminim vardı... Beklenenin aksine, G.Saray’ın Konya ve Karabük deplasmanlarını en az hasarla geçeceğini ancak kolay diye görülen maçlarda puanlar kaybedebileceğini düşünüyordum. Bunu da, G.Saray’ın şampiyonluk potansiyeli olan ancak yumurta kapıya dayanınca oynamayı seven oyuncu grubuna bağlamıştım. Bundan önceki haftalarda da öyle oldu çünkü! Riekerink ne zaman topun ağzına gelse, kötü de oynasalar bir şekilde kazandılar. Bundan sonra da kazanabilirler. Çünkü takımdaki 1-2 oyuncu hariç hepsinin ortak bir çıkarı var, o da Riekerink Bey!

        Onu çok sevdiklerinden değil ama sağladığı rahatlıktan dolayı, hiçbiri Florya’daki bu rahat düzenin değişmesini istemiyor. O giderse, bu rahatlığı başkasında bulamayacaklarını iyi biliyorlar. İşte bu yüzden, bu kötü oyuna rağmen gidebilecekleri yere kadar gidecekler. Sonu ne olacak, artık hep birlikte göreceğiz.

        Diğer Yazılar