Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak isteyen bir dijital platform, 2.5 milyon dolar önermiş. Diva da "Söz konusu benim hayatım. 2.5 milyon az, daha fazlasını isterim. Ben neler yaşadım, neler" diyerek teklifi doğruladı.

        2.5 milyon az değil. Her şey para değil.

        Diva'nın hoşuna gitmemiş olabilir ama bence hiç düşünmesin. Çünkü bir Bülent Ersoy belgeseli harika olur. Ve en önemlisi ders mahiyetinde olur. Çünkü Bülent Ersoy, hayattayken her detayı kendi belirleyecek bu bir kere büyük bir fırsat. Ve kendi ilk ağızdan anlatacak. Bundan güzel bir şey olabilir mi?

        Öyle ya da böyle ciddi bir hayatı var. Hayatı belgesel olacak sayılı insanlardan biri. Yaşadığı zorluklar, geçirdiği süreçler, psikolojisi kolay mı? Hayattayken bunların hepsini birebir kendi ağzından duyacağız.

        Çünkü malumunuz belli ki, Allah gecinden versin o hayatını kaybettikten sonra herkes çıkıp bir şeyler anlatacak. Bilir bilmez tuhaf tipler konuşacak doğru, yanlış.

        İşte tam da bunların önüne geçmesi için bu teklifi kabul etmeli ve bir an önce çalışmalara başlamalı Diva.

        Tarkan konser vermedi Tan açığı kapattı

        Tarkan konser vermedi Tan açığı kapattı
        0:00 / 0:00

        Harbiye Açıkhava ünlü isimlerin er meydanıdır. Harbiye Açıkhava'da öyle herkes konser veremez. A pardon verir verir ama öyle rica, minnet. Davetiye ile bir gün doldurur. İkinci günü göremez. Bir daha çıkamaz.

        Ama Harbiye Açıkhava'da "En çok konser veren" isimler arasına da giremez.

        İşte o isimlerin en başında da Tarkan gelir. Ardından da Yıldız Tilbe.

        Ve bu yıl Tarkan'ın rekorunu Tan Taşçı kırdı. Yağmur, çamur, soğuk dinlemiyor 16 konser dile kolay. Sevenleri akın akın Tan Taşçı dinlemeye gidiyor. Peki Tan rüzgarının sebepleri neler?

        1- Tarkan'ın bu yıl konser vermemesinden, yani boşluktan mı yararlandı?

        2- Şarkıları mı çok güzel?

        3- Sahne performansı mı mükemmel?

        4- Aşk şarkıları ile insanların bamteline mi basıyor?

        Aslında evet. Tarkan'ın olmaması bu yıl Tan Taşçı'ya yaradı. Öyle ya da böyle. Bu bir gerçek. Ve yine evet. Tan Taşçı'nın damar şarkıları bir yerde insanlara işliyor. Özellikle Almanya şarkı yarışmasında Tan'ın "Yalan" şarkısını seslendiren Zeynep'ten sonra da bir kez daha depara kalktı Tan. Ve talep arttı.

        Ve bu yıl Tarkan konser verseydi Harbiye Açıkhava'da iddia ediyorum 20 geceyi bulurdu sahne sayısı. Ve yine rekoru elinde tutardı.

        Zeynep'ten sonra "Yalan"

        Zeynep'ten sonra "Yalan"
        0:00 / 0:00

        Almanya'da "Voice of Germany" yarışmasına katılan Türk kökenli Zeynep Avcı, Tan'ın "Yalan" şarkısını söyleyince olanlar oldu. Tan'ın 2018'de çıkarttığı "Bana Aşktan Söz Et" albümünde seslendirdiği "Yalan" yıllar sonra şaha kalktı. Sanki şarkı yeni çıktı da şu an keşfediliyor gibi söylemeyen yok.

        Repertuvarına almayan yok.

        "Yalan"a öyle bir sarılıyor ki, herkes aman da aman.

        Okuyanı da var, okuyamayanı da. Bazıları iyi okuyor, ama bazıları. Lütfen derhal çıkartın repertuvarınızdan. Keza korkunç söylüyorsunuz.

        Bir dinleyici olarak fikrim. Zeynep Avcı, şarkının sahibinden yani Tan'dan bile çok iyi seslendiriyor şarkıyı. O kadar ki, Tan'ın yorumu dahi Zeynep'in yanında eksik kalıyor. Çünkü Zeynep, şarkıdaki çıtayı aşırı yukarıya çıkarttı.

        Bir tek ondan dinleyince şarkı anlam kazanıyor.

        Tamam şarkı sahibinin sesinden daha iyidir ama kusura bakma Tan. Zeynep çok iyi seslendiriyor şarkıyı.

        Güle güle Bahar

        Güle güle Bahar
        0:00 / 0:00

        Moda dünyasının güzel kalplisi Bahar Korçan'a veda ettik. Uzun yıllardır kanserle mücadele ediyordu. Ama güler yüzünden de hiç bir şey eksiltmedi.

        Adeta hastalık yokmuş gibi davranırdı. Duyar duymaz içim cız etti.

        Bahar sadece bir moda tasarımcısı değil, aynı zamanda güzel yürekli bir insandı. Bahar'ın her koleksiyonunda ayrı bir felsefesi vardı. Kıyafetleri aracılığı ile bize hikayeler anlatırdı. Moda Tasarımcıları Derneği'nin kurucularındandır. Moda dünyası için büyük kayıp. Önemli bir isimdi.

        Mekanı cennet olsun. Allah dostlarına ve ailesine sabır versin.

        Diğer Yazılar