Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ronan Farrow, bir süre Woody Allen ile evli olan Mia Farrow’un çocuğu.

        Ronan aynı zamanda yazdığı makaleler ve kitaplar ile ‘Me Too Hareketi'ni başlatan yazar da.

        Hakkında taciz söylentileri çıkan yaşlı erkeklere gerçekten kin ve öfke duyuyor.

        New Yorker dergisinde tacize uğradığını söyleyen kadınlar hakkındaki nerdeyse bütün yazıları o yazdı. Daha sonra Henry Weinstein hakkında yazmış olduğu ‘Catch and Kill’ başıklı kitap Weinstein’in hapse atılmasına kadar giden süreci başlattı.

        Tüm erkeklerden nefret ettiğini söyleyebilmek mümkün değil çünkü kendisi eşcinsel sadece hakkında taciz söylentileri çıkan orta yaş ve üstü erkeklerden gerçekten nefret ediyor.

        Adamın bilinçaltında bir Woody Allen nefreti yattığı da kesin.

        Woody Allen
        Woody Allen

        GEÇMİŞTE YAŞANANLARIN AĞIR DARBESİ

        Woody Allen, Mia Farrow ile evliyken Mia’nın kızı ve Ronan‘ın kardeşi Dylan Farrow’a yönelik taciz söylentileri çıkmıştı. Ancak bu söylenti düzeyinde kaldı ve hiçbir şey ispatlanamadı.

        O dönemin Dylan’ın kardeşi olan Ronan Farrow’u gerçekten yaraladığı ve ruhsal durumunu hayli bozduğu da anlaşılıyor. Ronan o olaydan yıllar geçtikten sonra tacizci erkeklerden Woody Allen’a duymakta olduğu öfkeyi çıkarmaya da yazdığı kitap ve makaleler ile Me Too Hareketi'nin oluşmasını sağlayarak devam ediyor.

        Ronan Farrow
        Ronan Farrow

        YAŞANAN SON OLAY

        Ronan’ın Woody Allen’a ne kadar kızgın olduğu son olarak yaşanan başka bir olayla da ortaya çıktı.

        Woody Allengeçmişteki söylentiler ve olaylarla hesaplaştığı ve her şeyi kendi açısından anlattığı bir kitap yazdı. Kitabın adı ‘Appropos for Nothing’.

        Daha önce birkaç yayıncı şirketin basmayı reddettiği bu çalışmanın Hachette Yayınevi tarafından basılacak olması Ronan Farrow’u çılgına çevirdi. Daha önce kendi kitaplarını da basmış olan Hachette Yayınevi'ni açıklamalar yaparak protesto eti ve bir daha hiç bir çalışmasını bu yayınevine vermeyeceğini de ilan etti. Açıklamasında yayınevini 'taciz mağdurlarına yönelik hiç bir şefkat duygusuna sahip olmamakla’ suçladı

        Gördüğünüz gibi Ronan Farrow’un Woody Allen’a duyduğu kin sürüyor ve bunun da bedelini daha birçok erkek tacizle suçlanarak ödeyecek gibi gözüküyor.

        Bu arada Ronan Farrow’un açıklamalarından sonra Hachette Yayınevi'nin çalışanların da Woody Allen kitabının basılmasını protesto etmek için işi bırakma eylemi de yaptılar.

        Bütün bu gelişmelerin Woody Allen’ın kitabının çok satanlar listesine girmesini sağlaması beklenmeli.

        Diğer Yazılar