Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amerika’da, ailesinden bir ferdin uzaylılar tarafından kaçırılıp bir süre tutsak tutulduktan sonra eve geri döndürüldüğüne gerçekten inanan çok sayıda insan var.

        Hatta bunlar arasında teyzesinin uzaylılar tarafından hamile bırakıldığına inananlar bile olabiliyor.

        *

        National Inquirer adında sadece süpermarket kasa çıkışlarında satılan bir tabloid gazete var.

        Bence bu gazete aslında bu tür tiplerle alay etme amacıyla yayın hayatında tutuluyor olmalı.

        Çünkü bir defasında uzaylılar tarafından kaçırıldığı iddia edilen teyzenin uzaylı çocuğunun fotoğrafını bile yayınladıydı.

        Yalan haberi yazan hiç üşenmemiş ve teyzeyle hayali bir röportaj da koymuştu.

        Orada kadın uzaylılar ile seksin çok güzel ve tatmin edici olduğunu bile anlatmıştı.

        Bu gazete, bu işlevinin yanı sıra bir de ayrıca Trump’a destek vermek için çok gayret gösteriyor. Sadece buradan yola çıkıp adamın gerçek seçmen kitlesi hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.

        *

        Bütün bunları neden uzun uzuna anlatıyorum biliyor musunuz?

        Amerikan Gotiği'nin toplu ruh halinde bu tür şeylere inananlar bile olabiliyor. Buradaki durumu görün ve anlayın diye tüm detayları verdim size.

        *

        Şimdi durum böyle olunca virüs salgını hakkında her türlü deli saçması komplo teorisi var ya emin olun bunların hemen hepsi burada bu tür insanlar tarafından üretiliyor. Üretenler de Amerikan Gotiği türü insanlar olduğundan saçmalama düzeyi tabii ki olağanüstü artabiliyor.

        Virüs hakkında o kadar deli saçması komplo teorisi var ki inanın burada -bir mizah yazısı yazmakta olmama rağmen-tekrarlamaktan utanırım.

        REKLAM

        *

        Bu tipler uzaylılar tarafından kaçırılıp geri getirilenler olduğuna ve bazılarının onlar tarafından hamile bırakıldığının yanı sıra derin devletin kendilerine komplolar kurmakta olduğuna da inanıyorlar. Onlara göre son virüs salgını da halkı yok etmek isteyen derin devletin bir işi.

        Amerikan Gotiği'nin son protestolarında görmüşsünüzdür bazıları otomatik silahlarıyla oradaydılar. Onlar devlet tarafından her an bir öldürücü saldırının olacağını ve buna karşı hazırlıklı olmanın gerektiğini düşünüyor.

        Saldıranların mutlaka siyah renkli helikopter ile gelecek siyah kıyafetli devlet ajanları olacağını da düşünüyorlar.

        *

        Amerika ile ilgili salgın haritalarına bakarsanız bazı eyaletlerde virüsün neredeyse olmadığını görebilirsiniz.

        O eyaletler bu tür insanların yaşamayı tercih ettiği bölgelerdir.

        Ben koronovirüsün bu tipleri görünce intihar etmeyi tercih edeceğini tabii ki düşünüyorum ama oralarda virüsün bulunmamasının asıl nedeni bu değil.

        Bu tipler devletten geleceğine inandıkları saldırıdan korunabilmek için bu dağlık ormanlık eyaletlerde inzivada yaşamayı tercih ediyorlar.

        Hani ‘Unabomber’ adlı bir bombacı seri katilin hayatını anlatan dizi vardı ya işte o da böyle bir yerde yaşıyordu.

        Yani, virüs o eyaletlerde bulunmuyor çünkü ortada bulaşabileceği insan yok.

        *

        Geçenlerde Los Angeles’ta çok ilginç bir olay yaşandı.

        Limana yanaşmış duran hastane gemisi Mercy’e çarpma amacıyla geminin üstüne doğru hızla gitmekte olan bir tren vagonu yolun yarısında devrildi.

        *

        Komplo teorisyenleri o New York’a da aynısı gönderilen hastane gemilerinin devlet tarafından toplanan hastaları öldürmek için kullanılacağını düşünüyorlar.

        Treni kullanan makinist de bu tiplerden bir tanesiymiş.

        Normal yolunda gece vakti giderken birden sağ tarafta limanda o gemiyi görünce artık dayanamamış ve onun mutlaka yok edilmesi gerektiğini düşündüğünden treni geminin üzerine doğru sürmüş. Allah'tan limana kadar ray döşenmemiş olduğundan tren gemiye çarpamadan devrilmiş.

        Tabii trenin yürüyebilmesi için ray gerektiği düşüncesi bu tipler için son derece üst düzey ve zor bir soyutlama içeriyor da olabilir. Bu da ihtimal dahilinde...

        Diğer Yazılar