Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞBAKAN Erdoğan her zaman söylüyor: “Bizden birileri yanlış yaparsa cezasını biz veririz!” Sevgili dostlar, Habertürk TV’de görüntüleri seyrettiniz; AK Partili Milletvekili Feyzi İşbaşaran polise küfrediyor, hızını alamıyor, orada olayı görenlere de bir şeyler söylüyor... Görüntüleri “bipleyerek” verdik. Verdik ama “ne olacağını da” merak etmeye devam ediyoruz. Başbakan Erdoğan ne diyecek, bu vekil hakkında nasıl bir işlem yapacak? “Bizden olanlar” diye başlayan cümleleri gerçekten hayata geçecek mi? Sevgili dostlar, biz görevimizi yaptık, olanı aynen “cep telefonlarına kaydedilen” görüntüyle aktardık, sıra şimdi “olayı araştırıp” suçluları cezalandırması gerekenlerde, yani Erdoğan ve yetkililerde! Bu arada, “Ben milletvekiliyim, istediğimi yaparım; devletin verdiği üniformayla işini yapanları da takmam” diyenlere bir tavsiyem var: Çevrenizde o olayları yarattığınız anda onlarca cep telefonu sizi çekiyor olabilir. Dikkatli olun, kendinizi seyretmeyin.

        İşbaşaran’ın ilginç notu!

        SÖZ konusu vekil İşbaşaran, bana bir yazılı açıklama gönderdi... Açıklamada “arabayı şoförünün kullandığı” ve bu detayın özellikle vurgulanması isteği vardı. Notun devamı daha ilginçti, bazı bölümleri aynen aktarıyorum: “Bunun polis tarafından medyaya servis edildiğini biliyorum... Zaman zaman birtakım tutuklamalarda ve gözaltı uygulamalarında zanlıların ifadelerinin nasıl ve kimler tarafından medyamıza servis edildiği, benim bu olayımda net bir şekilde anlaşılıyor!..” Sevgili dostlar, yukarıda ilk yazıda “suçlu” konumunda olan İşbaşaran, bu açıklama ile “konum değiştiriyor” ve olayın bu “kısmında” haklı duruma terfi ediyor! Sorusu çok haklı ve özellikle geçmişte basına sızan birçok ifade açısından oldukça vurucu. İşbaşaran soruyor, ben de tekrar ederek destekliyorum; sırtında kamu üniforması taşıyanlar “bu elbise ve makam ile elde ettiklerini” basına servis edebilir mi? İlk bölümde Erdoğan’a sormuştum; İşbaşaran hakkında ne gibi bir işlem yapacak diye, bu noktada Erdoğan’a yine soruyorum; basına sızmaması gerekenleri “servis edenler” hakkında nasıl bir işlem yapacak?

        Paul Doany önemli bir adım attı!

        TÜRK Telekom’u “telefon hattı satın almadan sadece ADSL aboneliği yapmadığı” için zaman zaman eleştirdim. Bana göre “telefon hattı almadan sadece ADSL hattı alınabilirdi”. Cuma günü yani dün, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany çok önemli bir açıklama yaptı ve “yalın ADSL, yani hat satın almadan internet” devrini, BTK kararını dahi beklemeden hayata geçireceklerini açıkladı. Türk tüketicisi için büyük avantaj. Ve en önemlisi bir şirket, devlet oyuna kural koymadan; “kazanabileceği ek bir paradan” vazgeçerek hizmet satmaya başlayacak. Olumlu bir gelişme. Türk tüketicisine hayırlı olsun.

        Diğer Yazılar