Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ahmet Çakar'dan Volkan Demirel'e olay sözler - Fenerbahçe Haberleri

        Yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 2-0 yenerek zirve yarışına yeni bir renk getirdiği mücadelenin ardından sarı-lacivertlilerin kaptanı ve tecrübeli file bekçisini hedef aldı.

        Ahmet Çakar "Fenerbahçe, Başakşehir'i sürklase etti. Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i sildi. Beşiktaş kazandı, Galatasaray kazandı. Beşiktaş ve Galatasaraylılar, Fenerbahçe'nin galibiyetine şıkır şıkır sevindiler. Başakşehir sezonun en kötü, Fenerbahçe en iyi maçını oynadı. Başakşehir, Emre, Mossoro ve Epureanu'nun eksikliğini hissettiler.

        Volkan Demirel'i de ibretle izledim. Volkan Demirel, ofsayt var yok... Yardımcı hakeme küfretti. Beşiktaşlı Caner hakeme küfretmişti. Volkan Demirel, yardımcı hakeme a.... k.. küfrünü etti. Karadeniz'de falan insanların birbirini vurduğu kelimeyi kullandı. TFF Başkanı ve milyonlarca futbolsevere sesleniyorum. Ben Volkan Demirel'in küfrünü gördüm. Hakeme arkası dönükken küfreden Caner 4+2 maç ceza aldı. Bu ayrı bir tartışma konusu. Ben Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Sinkaflı konuşsam bana para cezası verilebilir. Cumhurbaşkanımız da sokaktaki simitçi de küfredebilir. Kahve içiyorum, elimdeki kahveyi döktüm. Hass... dedim. RTÜK bana para cezası verebilir. Masumane bir küfür. Madem Caner'e küfrettiği için ceza veriyorsanız, Volkan Demirel onun yüzüne bakarak, hakemin görebileceği şekilde küfretti. Buna illa da 4 maç versin demiyorum. Caner'e verdin. Volkan Demirel'e vermezsen olmaz.

        Volkan Demirel, bundan sonra bana delikanlılıktan bahsetmesin. Sen 2 sene önce, bir milli maçta ısınıyordun. İki tane çakal senin ailene küfretti. Volkan raconları biliyor. Bir erkeğe "A.k" diye küfrettiğinde bu iş nereye gider? Sen bunu dediğin an, evliyse karısına, bekarsa da anasına, bacısına gider. Sana küfredenleri kınıyorum. Şimdi Volkan Demirel delikanlı ya. Bu nasıl delikanlılık Volkan efendi?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ