Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Alanyaspor-Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Alanyaspor ile Sivasspor, Süper Lig'in 16. haftasında karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısının bitmesinin son 2 hafta kala iki ekipte 3 puan için tüm kozlarını ortaya koyacak. Peki, Alanyaspor-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta başayacak? İşte Alanyaspor-Sivasspor maçı hakkında tüm detaylar...

        ALANYASPOR-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'de Alanyaspor ile Sivasspor karşılaşması sahne olacak. Alanyaspor-Sivasspor maçı 16 Aralık Cumartesi (bugün) günü saat 16.30'da başlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

        REKLAM

        SAMET AYBABA: BAŞAKŞEHİR MAÇINDAKİ COŞKUYU BÜTÜN MAÇLARDA BEKLİYORUZ

        Geçtiğimiz hafta sahasında lider Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek, hem rakibini liderlikten eden hem de 3 maçlık mağlubiyet serisine son veren Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor maçının önemine dikkat çekti. Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Medipol Başakşehir maçında alınan galibiyetin takımda büyük moral oluşturduğunu vurgulayarak "Bu coşku ile bu hafta da kazanmak istiyoruz" dedi.

        Hafta ortasında ligde daha az forma şansı bulan isimlerle çıktığı Bucaspor deplasmanında 1-0 kaybeden Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Kırmızı-Beyazlı ekip tamamiyle lige konsantre oldu.

        "AYNI ÇOŞKUYU BÜTÜN MAÇLARDA BEKLİYORUZ"

        Aytemiz Alanyaspor'da takımdaki eksik isimlerin takıma döneceğine de dikkat çeken ve futbolcularını uyaran Aybaba, "Rakibimiz 2-3 haftadır eksik oyuncuyla oynuyordu. Bir çok oyuncuları eksik ve cezalıydı. Bizim maçla beraber bazı oyuncuları dönmüş olacak. Bizde son haftanın vermiş olduğu müthiş bir moral var. Oyuncularımız söylediğimiz her şeyi mükemmel yaptılar. Çok coşkulu ve istekliydiler. Aynı yansımayı bütün maçlarda onlardan tekrar bekliyoruz. Bu coşkuyu, isteği, birlikte hareket etmeyi düşünüp tekrar kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ