Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı: Süper Kupa maçı nerede oynanacak? "Federasyon ne zaman derse o zaman oynarız" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Nedir Ne Değildir Özel' programında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Riyad'da yaşanan Süper Kupa krizinin perde arkasını anlatan Ali Koç, bundan sonrasına dair de açıklamalar yaptı.

        "NEREDE DENİRSE ORADA OYNARIZ"

        Ertelenen müsabakanın nerede oynanacağına dair soruyu yanıtlayan Ali Koç, "Federasyonumuz nerede karar verirse bu maçı oynarız. Büyük ihtimalle, konuşmalara bakılırsa Samsun veya Ankara deniyor. Nerede söylenirse orada oynarız. Ocak ayında oynanacak denilirse 'hayır' deriz çünkü 7-8 maç var. Muhtemelen seçimlerimizin olduğu hafta maç yok, belki onun cuması olabilir. Tabii ki bu Federasyonumuzun yapacağı iş" dedi.

        "PARAYI İADE EDECEĞİZ"

        Süper Kupa'nın geliriyle ilgili de konuşan ve iade edeceklerinin altını çizen Ali Koç, "1.3 milyon aldığımızı biliyorum, bir 3 daha üstüne gelmiş olabilir. Tabii ki bizim hakkımız değil o para. Federasyon isterse iade edeceğiz. İsteyecektir muhtemelen geri iade etmek için. Bizim federasyonla yaptığımız bir sözleşme var. Suudi tarafıyla Federasyon arasında var. Hak ve hukuk olarak aldığımız parayı iade etmeliyiz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

         Riyad'da neler yaşandı? Dakika dakika anlattı
        Riyad'da neler yaşandı? Dakika dakika anlattı Haberi Görüntüle
         "TFF Başkanı istifa etmeli"
        "TFF Başkanı istifa etmeli" Haberi Görüntüle
         "Aday olmayı planlamıyorum"
        "Aday olmayı planlamıyorum" Haberi Görüntüle
         Koç'tan Krunic ve Savic açıklaması!
        Koç'tan Krunic ve Savic açıklaması! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ