Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Alvaro Negredo, Akhisarspor Beşiktaş maçı sonrası açıklamalar yaptı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Galatasaray ve Başakşehir'in karşı karşı geleceği haftada Akhisarspor deplasmanından kayıpsız ayrılıyor! Siyah-beyazlılarda ilk yarı ve ikinci yarının hemen başlarında gol atan Babel, 3 puanın kazanılmasında başrol oynadı ve Kara Kartal, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılarak gözlerini Galatasaray-Başakşehir mücadelesine çevirdi. Akhisarspor'un galibiyet hasreti ise 5 maça çıktı. Kara Kartal'ın İspanyol forveti Alvaro Negredo, Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

        40 maçta 15 gol attığının hatırlatılmasının ardından "Hedeflediğin rakamlara ulaştın mı?" sorusunu yanıtlayan Negredo "İnişli-çıkışlı bir süreç var. Ligin başında forma savaşına girdim. Sonra oynadığım ama gol atamadığım haftalar oldu. Ama bugün önemli olan takımın buradan 3 puanla ayrılıyor olması" dedi.

        Kalan 5 haftayı ve şampiyonluk yarışını değerlendiren İspanyol oyuncu, "En önemlisi kendi işimize odaklanmamız. Şu anda kendi göbeğimizi kendimiz kesemiyoruz. Ancak kazandığımızda muhakkak rakiplerimiz de takılacaktır" ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ