Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Zeka Vakfının (TZV) düzenlediği Zeka ve Yetenek Kongresi'nin 9'uncusu 21-22 Ekim'de ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

        Vakfın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ile işbirliğinde düzenleyeceği kongrenin açılış konuşmalarını, Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Ankara Üniversitesi Rektörü ve TZV Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Ahmet Yozgatlıgil yapacak.

        Kongre kapsamında gerçekleştirilecek panelde, "Erken Çocukluk Döneminde Yabancı Dil Eğitimi" konusu uzmanlar tarafından ele alınacak.

        Kongreye, aralarında Türk Biyolog ve Sinirbilim Uzmanı Yazar Prof. Dr. Sinan Canan, eski Milli Eğitim Bakanı ve TZV Genel Kurul Üyesi Prof. Dr. Ziya Selçuk, New York Üniversitesi Öğretim Üyesi Yazar Prof. Dr. Selçuk Şirin'in de bulunduğu eğitim, bilim ve sanat camiasından çok sayıda uzman katılacak.

        Müzisyen Can Sağlam ile ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları (GVO) Lise Korosu'nun sahne alacağı kongrede, 12 farklı konuda atölyeler düzenlenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler