Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devlet Tiyatrolarınca (DT) sahnelenen "Palto" ve "Murtaza" oyunları, yarın Erzurum ve Konya'da ilk kez sanatseverlerle buluşacak.

        DT'den yapılan açıklamaya göre, Erzurum Devlet Tiyatrosunun oyunu "Palto" 19.30'da Erzurum Devlet Tiyatrosu Sahnesinde seyirci karşısına çıkacak.

        Dekor tasarımını Hakan Babaoğlu, kostüm tasarımını Elif Çakanlı Kurtoğlu ve ışık tasarımını Murat Yayla'nın üstlendiği oyunun müzikleri Selçuk Yılmaz'a ait.

        Konya Devlet Tiyatrosunun oyunu "Murtaza" da yarın saat 20.00'de Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesinde ilk kez sahnelenecek.

        Oyunun dekor tasarımı Emre Satı, kostüm tasarımı Tuğçe Özdemir, ışık tasarımı Şükrü Kırımoğlu, müzikleri Mert Dursun, koreografisi ise Banu Demir imzası taşıyor.

        İki oyun da 13-14 Ekim'de kendi sahnelerinde tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler