Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ) Cumhuriyet'in ikinci asrının ilk senato toplantısını Birinci Meclis'te gerçekleştirdi.

        ASBÜ'den yapılan açıklamaya göre, Senato toplantısının açılışında konuşan ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öngördüğü vizyonda eğitimler verdiklerini belirtti.

        Üniversitelerinin, Türkiye'yi ve dünyayı şekillendirecek liderler yetiştirmeyi, bilimi, sanatı en üst mertebeye ulaştırmayı, ulusal, uluslararası alanda rekabetçi, etik değerlere bağlı, sorgulayan, topluma karşı sorumlu ve yenilikçi bireyler yetiştirmeyi kendine görev bildiğini aktaran Arıcan, ASBÜ'nün bilim, sanat ve topluma katkıda bulunan bir üniversite olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler