Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya sahur vakti 2018! 18 Mayıs Antalya iftar ve sahur saatleri

        Antalya sahur vakti, 2018 Ramazan ayının 4. orucunu tutacak Antalyalılar tarafından araştırılıyor. Bugün tutulan oruçlar okunan akşam ezanı ile birlikte açıldı. 19 Mayıs'ta Antalya'da sahur saat kaçta? İşte Antalya sahur vakti...

        ANTALYA SAHUR VAKTİ 2018

        Antalyalılar 19 Mayıs 2018 gecesi 4. oruç için sahura kalkacaklar. Antalyalılar sahura saat 04.03'de kalkacaklar. Yarın akşam saat 20.08'de okunacak akşam ezanıyla birlikte oruçalr açılacak.

        GÜNÜN DUASI

        "Allahumme garribnî fîhi ilâ merzâtike ve cennibnî fîhi min sehatike ve negimatike ve veffignî fîhi li-girâeti âyâtike bi-rahmetike ya erhem'er-râhimîn."

        REKLAM

        Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni kendi hoşnutluğuna yakınlaştırıp, gazap ve azabından uzaklaştır. Bu günde ayetlerini okumaya beni muvaffak kıl; rahmetin hakkına ey merhametlilerin en merhametlisi.

        Antalya’da Ramazan coşkusu

        Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan geceleri Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi’ndeki etkinliklerle başladı.

        Ramazanın ilk gününde iftarını açan Antalyalılar, Karaalioğlu Parkı’ndaki Ramazan çarşısını ziyaret etti. Vatandaşlar ramazan çarşısında kurulan stantları gezdi alıveriş yaptı, yeme içme ünitelerinden faydalandı. Vatandaşlar çarşıda pamuk helvacısı, elma şekercisi, macuncusu, lokmacısı, mısırcısı, şerbetçisiyle unutulmaya yüz tutmuş Ramazan gecelerini yaşadı.

        Ramazan etkinliklerinin ilk gününde gölge oyunu Hacivat ve Karagöz, özellikle çocukları kahkahaya boğdu. Şarampol Caddesi’nde ki etkinliklere de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan’ın ilk günü caddede geleneksel kostümlü gezi düzenlendi. Ramazan davulcusu, tahta bacak, kavuklu ve pişekar karakterleri çocuklarla buluştu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ