Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Avcı: Arda Turan ve Başakşehir için ortak menfaat neyse, oturup konuşulur - Rams Başakşehir Haberleri

        Süper Lig’de devre arasının bitimine doğru adı önce Galatasaray’la anılan, sonrasında Beşiktaş’ın gündemine giren Arda Turan’ın son talibi lider Medipol Başakşehir... Gazete Habertürk'te yer alan habere göre tecrübeli oyuncuyla temasa geçen İstanbul ekibinin nabız yoklaması yaptığı öğrenilirken Arda’nın bu teklifi değerlendirmeye aldığı belirtildi. Yurt dışından gelen teklifler için çalışmalarını sürdüren menajeri Ahmet Bulut’tan haber bekleyen milli futbolcunun, Avrupa’da umduğunu bulamaması halinde Turuncu-Lacivertliler’le anlaşmaya sıcak bakabileceği ifade edildi. Arda için Beşiktaş’ın da henüz masadan kalkmadığı bilinirken yıllık ücret konusunun hala Siyah-Beyazlılar’ın önündeki en büyük engel olduğunun altı çizildi.

        REKLAM

        ABDULLAH AVCI’DAN AÇIK KAPI

        Öte yandan dün devre arası için Antalya’da bulunan Başakşehir’in başarılı teknik patronu Abdullah Avcı, Arda Turan konusunda çok önemli açıklamalar yaptı. Avcı, yıldız oyuncunun 1 haftadır kendileri ile anıldığını belirterek “Geçen hafta itibarıyla böyle bir şey yoktu ama oğlum baskı yapıyor ‘Ara konuş’ diye! Arda ve Başakşehir ile ilgili menfaatler doğrultusunda ortak karar neyse karşılıklı konuşularak karar verilir ama şu an için böyle bir şey yok. Arda, Atletico’ya giderken de Barcelona’ya giderken de fikir alışverişi yapmıştık. Böyle bir durum olursa bunu onunla oturup konuşuruz. Geçen hafta yılbaşı nedeniyle aradı yeni yılımızı kutladı, onun dışında şu anda bir gelişme yok” ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ