Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        502 Bad Gateway

        502 Bad Gateway


        nginx
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman: ''Sadece futbola odaklan, sana güveniyorum'' - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Aykut Kocaman, cumartesi günü Göztepe ile oynayacakları maçla Süper Lig’in ikinci yarısına verecekleri startı sorunsuz kapatmak istiyor.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; İzmir temsilcisi karşısında sahadan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefleyen tecrübeli çalıştırıcı bunun için de takımdaki sorunları gidermeye çalışıyor. Bunların başında da Mauricio Isla geliyor. Adana Demirspor ile oynanan kupa maçı ve ligdeki Atiker Konyaspor mücadelelerinde yaptığı inanılmaz hatalarla kulübeye dönen Şilili ardından da sakatlık yaşamıştı. Şimdi ise Şener Özbayraklı’nın yokluğunda Göztepe maçında forma giymesi beklenen Isla’yı havaya sokmak için Aykut Kocaman yoğun çaba sarf ediyor.

        ''SANA ÇOK GÜVENİYORUM''

        Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde oyuncusuyla bir görüşme yapan teknik direktör Aykut Kocaman uyarılarda bulunarak, “Bu takımın en tecrübeli oyuncularından birisin. Artık sen de toparlan. Sakatlığını atlattıktan sonra yedek kalmayı kafana taktın. Ayrıca eşin hamile, çocuğun geliyor. Anlıyorum bu da senin futbola odaklanmanı engelliyor. Ama sana çok güveniyorum. İkinci yarıda bize gerçek Isla’yı, bizim ihtiyacımız olan Isla’yı izlettirmelisin” dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ