Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Babalar Günü film önerileri

        Umudunu Kaybetme (The Pursuit of Happyness)

        Yönetmenliğini Gabriele Muccino'nun yaptığı filmin başrolünde Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton gibi isimler yer almaktadır. Film eşi tarafından terk edildikten sonra oğlu ile birlikte hayatta kalma mücadelesi veren baba oğlun hikayesini ele alıyor.

        I am Sam

        Başrolünde Sean Penn'in yer aldığı filmde oyuncuya Dakota Fanning, Michelle Pfeiffer gibi isimler eşlik etmektedir. 7 yaşındaki bir çocuğun zekasına sahip olan Sam Dawson, kızıyla yaşayan yalnız bir babadır. Mutlu bir hayat süren baba kızın hayatı, kızının 7 yaşına gelmesiyle sorunları da beraberinde getirecektir.

        Big Fish

        Daniel Wallace’ın kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini usta yönetmen Tim Burton üstleniyor. Film, kanser hastası olan babası için ailesinin evine gerine dönen William Bloom ve babasının hikayesini ele alıyor.

        Life is Beautiful (Hayat Güzeldir)

        Roberto Benigni'in yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı döneminde Yahudi kamplarında bulunan bir babanın oğlunu korumak için verdiği mücadeleyi ele alıyor.

        Babam ve Oğlum

        Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra, Tuba Büyüküstün, Şerif Sezer, Binnur Kaya, Yetkin Dikinciler gibi isimler yer alıyor. Oğluyla beraber babasının evine geri dönen Sadık'ın hikayesini ele alan filmin senaryosu da Çağan Irmak'a ait.

        Kramer Kramer'e Karşı

        Avery Corman'ın aynı adlı eserinden uyarlanan filmin yönetmenliğini Robert Benton üstleniyor. Dustin Hoffman, Meryl Streep, Justin Henry oyuncu kadrosunda yer aldığı film, eşi tarafından terk edilen ve oğlu ile baş başa kalarak baba olmayı öğrenen Ted'in hikayesini ele alıyor.

        The Tree of Life

        Brad Pitt, Jessica Chastain, Sean Penn'in kadrosunda yer aldığı film, 1950'lerde geçiyor. Çalkantılı bir baba oğlu ilişkisini el alan filmin yönetmenliğini Terrence Malick üstleniyor.

        The Champ

        1981 yapımı film, eski bir boksörün oğluyla olan ilişkisini merkeze alarak ilerliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Jon Voight, Faye Dunaway, Rick Schroder yer alıyor.

        Taken – 96 Saat

        Başrollerinde Liam Neeson, Famke Janssen ve Maggie Grace gibi isimlerin yer aldığı film, kızı yurtdışı gezisi sırasında kaçırılan bir babanın kızını kurtarmak için verdiği mücadeleyi ele alıyor.

        The Road- Yol

        Cormac McCarthy'nin romanından uyarlanan film, bir baba ve oğlunun kıyamet sonrasında hayatta kalma mücadelesini işliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Viggo Mortensen, Kodi Smit-McPhee, Robert Duvall, Guy Pearce ve Charlize Theron yer alıyor.

        Hadi be Oğlum

        Kıvanç Tatlıtuğ ile Büşra Develi'nin başrollerini paylaştığı Hadi Be Oğlum, hayatını oğlu Efe'ye adayan balıkçı Ali'nin hikâyesini anlatıyor. Bora Egemen'in yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu Fırat Parlak tarafından kaleme alındı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ