Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Bayern Münih - Beşiktaş maçı ne zaman? Bayern Münih - Beşiktaş maçı tarihi - Futbol Haberleri

        Bayern Münih - Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu. Karşılaşmanın oynanacağı tarihe kısa bir süre kala, futbolseverler merakla araştırmasını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubundan lider çıkan Beşiktaş, başarılarıyla tarihe geçmişti. Peki Bayern Münih - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? İşte Bayern Münih - Beşiktaş maçı tarihi ve detaylar.

        BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

        UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 14 puanla lider olacak tamamlayan temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turu kura çekiminde Almanya'nın güçlü ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Eşleşme sonrasında futbolseverler maçın oynanacğı tarihi araştırmaya başladı.

        Beşiktaş'ın Bayern Münih ile oynayacağı ilk karşılaşma deplasmanda oynanacak. Allianz Arena'da oynanacak olan karşılaşma 20 Şubat 2018 Salı akşamı, Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak.

        REKLAM

        Zorlu karşılaşma, canlı olarak TRT 1 kanalından izlenebilecek.

        Rövanş maçı ise 14 Mart 2018 Çarşamba akşamı saat 20:00'de başlayacak. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kaderini belirleyecek olan rövanş maçı Vodafone Park'ta oynanacak.

        BEŞİKTAŞ'I BEKLEYEN ZORLU FİKSTÜR

        Beşiktaş, Bayern Münih ile oynayacağı maç dahil olmak üzere zorlu bir fikstüre giriyor. 20 Şubat'ta Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş, aynı zamanda 25 Şubat'da evinde Fenerbahçe ile oynacak. 4 Mart'ta Trabzonspor deplasmanına gidecek olan Beşiktaş, daha sonra 11 Mart'ta evinde Gençlerbirliği ile ve 14 Mart'ta da Bayern Münih ile karşılaşacak.

        20 Şubat Salı

        Bayern Münih - Beşiktaş

        25 Şubat Pazar

        REKLAM

        Beşiktaş - Fenebahçe

        4 Mart Pazar

        Trabzonspor - Beşiktaş

        11 Mart Pazar

        Beşiktaş - Gençlerbirliği

        14 Mart Çarşamba

        Beşiktaş - Bayern Münih

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ