Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ChatGPT'nin en güçlü versiyonu GPT-4 çıktı! GPT-4 nedir ve nasıl kullanılır, ücretli mi?
        1

        GPT-4 NEDİR?

        ChatGPT'nin aksine GPT-4 herkesin ücretsiz kullanabileceği bir hizmet sunmuyor. OpenAI 2018'den bu yana kendi GPT dil modellerini üretiyor. GPT-4'den önce, yayınlanan GPT-3 dil modeli ChatGPT'nin kendisiydi.

        2

        GPT-4'E NASIL ERİŞİLİR?

        Eğer GPT-4 dil modelini denemek istiyorsanız, ChatGPT+ için ücretli abone olmanız gerekiyor. ChatGPT+, ChatGPT'nin premium versiyonu olarak geçiyor.

        OpenAI hesabınıza giriş yapın, eğer ücretli üyelik sahbi değilseniz, ChatGPT ile konuşursunuz, abone ücretini ödedikten sonra GPT-4 yani ChatGPT+'ya erişebilirsiniz.

        GPT-4'e geçmek için solda yer alan menüden "Upgrade to Plus - Plus'a yükseltin" seçeneğine tıklayarak adımları takip edin.

        3

        Yeni GPT-4 ücreti ise aylık 20 dolar, yaklaşık 380 lira. Abonelik oluşturduktan sonra herhangi bir bekleme sıkıntısı yaşamıyorsunuz. Dilerseniz eski veya yeni sohbet modelini tercih edebilirsiniz.

        4

        GPT-4'E ÜCRETSİZ ERİŞİM VAR MI?

        GPT-4'e ücretsiz erişim bulunmuyor. Ancak milyonlarca Bing kullanıcısı, şimdiden Bing sohbet robotuna erişebiliyor. Microsoft sohbetlerinde GPT-4'ü kullanıyor.

        GPT-4'ü şimdiden Khan Academy, Stripe, Morgan Stanley ve İzlanda Hükümeti kullanmaya başladı. Yani GPT-4 ile istesek de istemesek de hayatımıza entegre olacak gibi duruyor.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ