Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 144. son bölüm! Diriliş Ertuğrul 145. bölüm fragmanı geldi mi?

        Diriliş Ertuğrul 144. son bölümü yayınlandı. TRT 1 ekranların rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde yine nefes kesen sahneler yaşandı. Ertuğrul Bey, düşmanı hain Dragos'u yakalıyor. Albastı ise Dragos'un yakalandığını duyunca büyük bir panik yaşıyor. Ertuğrul adalet zamanın geldiğini söyleyerek Dragos'u kaldığı hücreden meydana getirtiyor. Ve Dragos'un ölüm vakti geliyor...

        DRAGOS ÖLÜYOR MU?

        Ertuğrul Bey'in emriyle meydana getirilen Dragos, halk tarafından linç girişiminde bulunuluyor. Öfkeli kalabalık arasından Ertuğrul Bey'in yanına getirilen DragosErtuğrul'a, "Erkek gibi ölmek istiyorum. Buna müsade et der" Ertuğrul ise Dragos'un son isteğini kabul eder ve ellerini çözer.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 145. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        REKLAM

        Diriliş Ertuğrul 144. bölümünün ardından Diriliş Ertuğrul 145. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal tarafından yayınlanır yayınlanmaz haber sayfamızda olacaktır.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NE OLDU?

        Ertuğrul Bey, Uranos’u yakalar ve Söğüt çarşısında öldürür. Zangoç’un Oğuz Alp’i öldürüp, Melikşah’ı yaralaması sonucu gerçek kimliği ortaya çıkmıştır. Ertuğrul Bey artık Zangoç’un Dragos olduğunu biliyordur.

        Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?

        Beybolat, Dragos’un yardımıyla kaçırdığı Bamsı’nın oğlu Aybars karşılığında Bamsı’dan Alıncak’ı ister. Bamsı bu oyuna gelerek Ertuğrul Bey’in tutsak olarak aldığı Alıncak’ı Dragos’a teslim eder ve tuzağa çekildiğini anlamaz. Alıncak’ı alan Dragos Bamsı’yı öldüreceğini söyler.

        Ertuğrul Bey tüm bu oyunları anlamış fakat Bamsı Ertuğrul Bey’in sözünü dinlememiştir. Peki Ertuğrul Bey Bamsı ve oğlu Aybars’ı kurtarabilecek mi? İlbilge Hatun abisi Beybolat’ın gerçek yüzünü görecek mi?

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ