Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 96. bölüm 2. fragmanı! Diriliş 96. son bölüm fragmanı izle

        TRT 1 kanalında Çarşamba ekranları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi, yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Yayınlanan 95. bölümün ardından Diriliş 96. bölüm fragmanı da izleyicilere sunuldu. Peki Diriliş Ertuğrul 96. bölümde neler yaşanacak? İşte Diriliş 96. bölüm fragmanı ve yeni bölüm fragmanında dair detaylar.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 96. bölümü öncesinde 96. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı.

        Yayınlanan Diriliş 96. bölüm 2. fragmanında, Ertuğrul Bey'in "Bu dava Allah'ın davasıdır. Ezelde başlamış, ebede dek devam edecektir. Kendi kalesinde ona dostluk eli uzatacağım. Benim yoluma baş koyanlarla savaşa gireceğim. Senin bu savaşta yerin yoktur. Davamız, Allah'ın adaletini çakıltaşına dahi yazmaktır." sözleri büyük dikkat çekti.

        Öte yandan yayınlanan fragmanda "Türkleri yok etmenin yolu, Ertuğrul'u yok etmekten geçiyor. Ertuğrul'un kellesini almayısenden çok ben isterim." sözleri de büyük merak uyandırdı.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜM FRAGMANI

        Osmanlı Beyliği'nin kurucusu Osman Bey'in babası olan ve aynı zamanda Kayı boyunun liderliğini yapan Ertuğrul Bey'in yaşamını ve devlet yönetimini konu edinen Diriliş Ertuğrul dizisi, Çarşamba akşamı ekrana gelen 95. bölümüyle nefes kesti. Yayınlanan 95. bölümde Ertuğrul'un obaya büyük sevinçle ve gözyaşlarıyla karşılandı.

        REKLAM

        Öte yandan Ertuğrul'un yokluğunda başa geçen Dündar, Sadettin Köpek'in oyununa düşerek hanı Bahadır Bey'e satarak ağabeyi Sungurtekin ve Gündoğdu Bey'in yanına göç etme kararı almıştı. Bu durumu öğrenen Ertuğrul Bey, son sahnede atını Hanlıpazar'a sürmeye başladı.

        Yayınlanan Diriliş 96. bölüm fragmanında ise, Ertuğrul Bey'in hana geldiği görülüyor. Peki Ertuğrul Bey yeni bölümde Hanlıpazar'ı satılmaktan kurtarabilecek mi? Aynı zamanda fragmandaErtuğrul Bey'in "Yaşayacak, düşmanlarıma cihanı dar edecek daha vaktim varmış. Ben ölsem de, dava ölmez.

        Şimdi bu uğurda gaza edeceğiz. Ferman sultanımızdan, şehadet Allah'tandır. Gayrı, bu topraklarda devlet benim!" dediği sahneler dikkat çekti. Öte yandan Hayme Ana'nın "Biz onun umutlarını, hayallerini ezip geçtik." demesi de dikkatlerden kaçmadı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ