Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Dolce Gabbana makarna işine girdi. Fiyatı 95 euro - İş-Yaşam Haberleri

        İtalya'nın ünlü moda markası Dolce & Gabbana ülke mutfağının en bilinen yemeklerinden olan makarna işine girme kararı aldı. Makarna üreticisi Pastificio di Martino ile iş birliğine gidilerek satılacak ürünler sınırlı sayıda olacak.

        Dolca & Gabbana logosuyla özel bir kutuda satılacak makarnalar tüm dünyaya sunuculacak ancak satış adedi 5 bin adetle sınırlı kalacak. 1000 adedi ABD'de satışa sunulacak olan paketlerin üzerinde Duomo Di Milano Katedrali, Venedik kanalları, Kolezyım ve Pisa Kulesi gibi İtalya'nın ünlü yapılarının resimleribulunuyor.

        REKLAM

        95 euro yani yaklaşık 425 liralık fiyat etiketine sahip olan makarna kutusunda 4 çeşit farklı makarnadan 500 gramlık 5 paket ve 1 de önlük bulunuyor. Kutu içeriğinde 2 adetspagetti, 1 adet penne mezzani rigate (kalem makarna), 1 adet paccheri (tüp makarna) ve 1 adet mista corta (karışık) var.

        Firma, daha önce 2017 bahar/yaz koleksiyonundaDomenico Dolce ve Stefano Gabbana imzalı gıda temalı kıyafet ve aksesuvarların yanı sıra elektrik ev aletleri de satışa sunmuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ