Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Eda Gök ve Emrah Albayrak'ın ayrılığına sebep olan Burcu Sinem Ünsal'dan ilk açıklama
        1

        Eda Gök, kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal'la aldattığını öne sürdüğü eşi Emrah Albayrak'tan tek celsede boşandı.

        2

        Posta'nın haberine göre, 3'üncü kişi olarak adı anılan Burcu Sinem Ünsal, sessizliğini, "Kendi hayatınıza bakın siz önce" diyerek bozdu.

        3

        "HER ŞEYİN BİR AÇIKLAMASI VARDIR"

        İhanetten adı geçen ve konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Burcu Sinem Ünsal, bugün Instagram hesabından kendisinin çektiği fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına gelen yorumları okuyan Burcu Sinem Ünsal, Instagram'ın hikaye kısmından, "Kendi hayatınıza bakın siz önce... Her şeyin bir açıklaması vardır bu hayatta" dedi.

        4

        Eda Gök aldatıldığını Esra Erol'un programında canlı yayında duyurmuştu.

        5

        Eda Gök, evli ve iki çocuk sahibi olan Burcu Senem Ünsal için "Aynı masada yemek yedik, evime girip çıkan, iş arkadaşımız ve güvendiğim biriydi" diyerek zina davası açtığını ve tek celsede boşandığını söylemişti.

        6

        İşte Eda Gök'ün "En yakın arkadaşımdı" dediği Burcu Sinem Ünsal'ın kendisine attığı doğum günü mesajı: “Kardeşliğimiz 100 yıl devam etsin”

        7

        Ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya hesabından eşi Ali Özbir, Eda Gök ve kendisinin yer aldığı bir kareyi, "Sen bizim kardeşimiz canımızsın... Ağabeyin Ablan olduk yeri geldi. Anca beraber kanca beraber... Her yolu beraber aştık, bunu da atlatırız Allah'ın izniyle... " notuyla paylaşmıştı.

        8

        7 yıl önce Esra Erol’un programında tanışan Eda Gök ve Emrah Albayrak’ın Arya adında bir kız çocukları da var.

        9