Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Janssen sıkıntısı! Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de kamp dönemi devam ediyor. Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul ve Cem Akyüz, Fenerbahçe kampından bildiriyor...

        TEDAVİLER SÜRÜYOR

        Ligin devre arasına sakat giren bazı oyuncuların tedavileri Antalya kampında da tam hızla sürüyor... Fenerbahçe’de tedavileri devam eden Nabil Dirar ile İsmail Köybaşı’na takımdan ayrı özel program uyguluyor. İsmail Köybaşı’nın 2-3 gün içerisinde takıma katılması beklenirken, Faslı oyuncu Dirar’ın ise kamp boyunca tedavi sürecini sürdüreceği öğrenildi. Dirar’ın ligin ilk haftasında ise takımdaki yerini alabileceği belirtildi.

        TATİLİN ACISI ÇIKIYOR

        Teknik direktör Aykut Kocaman, beklendiği gibi Antalya kampında futbolculara yoğun bir idman programı uyguluyor. Sabah kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan Sarı-Lacivertliler, akşam ise taktik çalışmayla ligin ikinci yarısına hazırlanıyor. Futbolcuların antrenmanda adeta pestili çıkarken, yorgunluk nedeniyle antrenman sonrası yemek yedikten sonra adeta odalarına kendilerini zor atıyorlar ve uyuyarak yorgunluk atıyor.

        REKLAM

        KOCAMAN’IN SÖZÜNÜ DİNLEMİŞLER

        Devre arası tatiline girilirken teknik direktör Aykut kocaman futbolcularını, “Size verilen idman programını tatilde de uygulayıp hazır dönün” uyarısında bulunmuştu. Antalya kampının ilk iki günü gösterdi ki futbolcular Kocaman’ın sözlerine uymuş ve tatilde de çalışmışlar. Yoğun geçen antrenmanlarda futbolcuların ortaya koyduğu performans ve fiziksel durumlarının yüksek seviyede olması herkesin tatilde hazır döndüğünü gösteriyor. Futbolcular antrenmanlarda yüksek performans gösteriyor.

        VINCENT JANSSEN SIKINTISI!

        Ligin ilk yarısında sakatlık yaşayan oyunculardan biri de Vincent Janssen’di. Ayak parmağındaki kanama nedeniyle ayakkabı bile giymekte zorlanan Hollandalı oyuncu o günlerden bu yana yapılan tedavilere rağmen hala iyileşemedi. Parmağındaki ödemin hala geçmediğini belirten sağlık heyeti tedavinin bir süre daha devam edeceğini belirttiler. Janssen’in birkaç gün daha takımdan ayrı çalışacağı belirtilirken, yarın günü takımla birlikte çalışmalara katılmasının beklendiği kaydedildi.

        TEKNİK HEYETİN GÖZDELERİ: ELJIF ELMAS & OĞUZ KAĞAN

        Teknik direktör Aykut Kocaman kampa genç oyuncuları da getirmişti. Ancak Kocaman ve kurmaylarının gözleri özellikle iki ismin üzerinde. Oğuz Kaan Güçtekin ve Eljif Elmas ile kampta yakından ilgileniliyor. Her iki genç futbolcu da antrenmanlardaki performansıyla göz dolduruyor. Eljif Elmas’ın ise henüz tam olarak hazır olmadığı, ekstra çalışmalarla takımın fizik kondisyon seviyesine ulaşması amaçlanıyor. Kocaman her iki genç isme de devre arasında Kukesi ile oynanacak hazırlık maçında forma vermeyi planladığı belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ