Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe - Giresunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte FB 11'i - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe ile Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci ayağında kozlarını paylaşacak. İlk karşılaşmayı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, bu karşlılaşmadan da iyi sonuçla ayrılarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Giresunspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe muhtemel 11'ler kimler? İşte Fenerbahçe - Giresunspor maçının detayları...

        FENERBAHÇE - GİRESUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün Spor Toto 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresun ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşma A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kazanan Sarı-Lacivertli ekip, her türlü galibiyet ve beraberlik ile 1-0 mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Maç, 2-1 Akın Çorap Giresun’un üstünlüğüyle sona ermesi durumunda uzatmalara gidilecek.

        Karşılaşmada hakem Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

        REKLAM

        FENERBAHÇE 11'LERİ BELLİ OLDU

        FENERBAHÇE: Kameni, Şener, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Dirar, Oğuz Kağan, Elif Elmas, Samed Karakoç, Aatif, Fernandao

        YEDEKLER: Volkan, Erten, Isla, Mehmet, Alper, Batuhan, Valbuena, Serhat, Soldado

        Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başlayan Fenerbahçe, Spor Toto 1. Lig temsilcisi Adana Demirspor'u 6-0 ve 4-1'lik skorlarla yenerek, son 16 turuna yükseldi. Bu turda da Spor Toto 1. Lig takımı İstanbulspor ile eşleşen Fenerbahçe, rakibini 2-0 ve 1-0 yenerek, çeyrek finale çıktı.

        Sarı-lacivertli takım, çeyrek final ilk maçında Akın Çorap Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.

        Fenerbahçe, yarı finale yükselmesi durumunda Beşiktaş-Gençlerbirliği eşleşmesinde turu geçen takım ile karşılaşacak.

        İKİ TAKIM DA HOCASIZ ÇIKIYOR

        TFF Hukuk Kurulu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na tedbirli olarak sevk edilen teknik direktör Aykut Kocaman bugün Ziraat Türkiye Kupası’ nda Giresun ile oynanacak maçta takımın başında olamayacak. Kocaman’ın yerine yardımcısı Fahrudin Ömeroviç sahada yer alacak. Bu arada ceza gelmesi halinde Aykut Kocaman hafta sonundaki M.Başakşehir maçında da takımın başında olamayacak. Ayrıca hafta içerisinde Metin Diyadin’in istifası nedeniyle A.Ç. Giresun’un da bugünkü maçta başında yardımcı antrenör yer alacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ