Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Arda Turan transferinde son durum - Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Tudor’dan Arda Turan transferine tam not...

        2

        Fanatik'in haberine göre; Hırvat teknik adam, kulüp başkanı Dursun Özbek’in önceki gün yaptığı Florya ziyaretinde, milli futbolcuyla ilgili yönelttiği soruya olumlu yanıt verdi.

        3

        Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Devre arasında Arda’yı almaya düşünüyoruz. Şartları biraz zorlayacağız. Sen ne dersin hocam?” diye sordu.

        4

        Tudor ise “Arda benim beğendiğim bir futbolcu. Çalışkan, tam bir takım oyuncusu. Kesinlikle çok isabetli bir tercih. Sakat veya cezalı oyuncularımız oluyor, tıpkı bu hafta gördüğünüz gibi. Arda da hücum hattında tam ihtiyaç duyduğumuz isim olabilir” ifadelerini kullandı.

        5

        Her şeye rağmen sezon başından beri forma şansı bulamayan Arda’nın takıma uyum sağlamasının zaman alabileceğini belirten Tudor, diğer transfer çalışmaları hakkında da bilgi istedi.

        6

        Sarı- Kırmızılılar devre arasında Arda Turan’ın yanı sıra bir sol bek, bir stoper ve bir de forvet transfer etmeye hazırlanıyor. Başkan ise ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        7

        EMRE AKBABA PLANI!

        Öte yandan Galatasaray ocak ayındaki devre arası transfer döneminde ilk hedef olarak belirlediği Aytemiz Alanyaspor'lu Emre Akbaba için önereceği bonservis bedelini belirledi.

        8

        Fotomaç'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı yönetimin, 25 yaşındaki futbolcu için ocak ayında güney ekibinin kapısını 2.5 milyon euro'luk teklif ile çalacağı öğrenildi.

        9

        İgor Tudor'un çok beğendiği oyuncu bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 4 gol ve 4 asistlik performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

        10

        BELHANDA'YA ALTERNATİF

        Hırvat teknik adamın, Emre Akbaba'yı Youness Belhanda'ya alternatif olması için de istediği belirtiliyor. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan Akbaba, sol kanatta da forma giyebiliyor.

        11

        25 yaşındaki oyuncu üstün tekniği ve oyun zekasının yanı sıra sert şutlarıyla dikkat çekiyor. Alanyaspor ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre için pazarlığın sıkı geçmesi bekleniyor.

        12

        BOZOK'A YAKIN TAKİP

        Eren Derdiyok'un yerine de daha efektif yerli bir forvet almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Umut Bozok'u takibe aldı.