Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray'da Younes Belhanda öfkesi - Futbol Haberleri
        1

        Younes Belhanda, Galatasaraylılar'ı çileden çıkardı. Agresif tavırlar sergileyen Faslı oyuncu, ilk yarıda verilen bir faule sinirlenip topu yere fırlattı ve sarı gördü. İkinci devre ise hakemi aldatmaktan ikinci sarı kartla takımını 10 kişi bıraktı!

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında en önemli silahlarından biri de Younes Belhanda’ydı...

        3

        Faslı yıldızdan ince çalımlar ve nefis paslar bekliyordu Sarı-Kırmızılılar... Ancak böylesine önemli bir derbide beklentilerin hepsi boş çıktı.

        4

        Yıldız 10 numara, daha maçın başlamasıyla birlikte öylesine gergin bir görüntü sergiledi ki maçı izleyen herkes takımı yakacağından emindi. Bunun da sinyallerini ilk yarıdan verdi.

        5

        Önce bir pozisyon sırasında durup dururken Valbuena’nın yüzüne vurdu. Hakem Cüneyt Çakır bunu görmedi.

        6

        Olayın farkına varan Gomis yanına kadar gelip, “Ne yapıyorsun sakin ol” dercesine arkadaşını uyardı ama nafile.

        7

        Öfkesini bir türlü frenleyemeyen Belhanda, Çakır’ın bir kararına tepki olarak gereksiz yere topu yere vurunca bu defa sarı kartı gördü.

        8

        Maçı izleyen hemen herkes öfke sorunu yaşayan Belhanda’nın ikinci yarıda oyundan alınmasını bekliyordu ama Tudor oyuncusunu sahada tuttu ve bunu da pahalı ödedi.

        9

        Aynı tavırlarını sürdüren Belhanda, 73’te hakemi aldatmaya yönelik hareketi gerekçesiyle ikinci sarıdan kırmızı kartla atılınca taraftarların öfkesi büyük oldu.

        10

        Faslı oyuncunun, maç sonrası hiçbir şey olmamışcasına vatandaşı Aatif’le konuşurken gülümsemesi de tepki çekti.

        11

        10 numara Belhanda’nın, takımdan gönderilen Wesley Sneijder’ın performansının çok altında kaldığı yorumları yapıldı. İşte Twitter'da yazılanlar:

        12

        - Belhanda'ya kırmızıyı gösteren, onu 72 dakika oyunda tutan Tudor'dur!

        13

        - Tudor oyunu okuyamadı. İleride Gomis'e top atacak Selçuk'u al, Belhanda yerine. Tolga yerine Rodriguez'i al. Bakalım ne olurdu...

        14

        - Gelelim Belhanda efendiye, resmen takım arkadaşlarının emeğini, taraftarını hiçe sayan bir adam hala Wesley ile kıyaslayanlar var...

        15

        - Belhanda geldiğinden beri futbol oynamıyor. Sneijder'i mumla arar olduk.