Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Galatasaray HDI Sigorta: 3 - Beşiktaş: 0 - Voleybol Haberleri

        SALON: Galatasaray Park Voleybol

        HAKEMLER: Erol Akbulut, Ramazan Çevik

        GALATASARAY: Yasin Aydın, Ertuğrul Gazi Metin, Okello, Akhrem, Doğukan Ulu, Bogaçhan Zambak (Onurcan Çakır, Melih Sıratca, Ufuk Minici, Özgür Türkmen)

        BEŞİKTAŞ: İlker Alican Çakır, Ahmet Tümer, Mithat Uykan, Muhammet Delibaş, Mert Bahar, Onur Soydan (Oğuzhan Altıntaş, Murat Uç, Muhammet Ali Arslan, Serhat Baş, Baran Yılmaz, Ahmet Boz)

        SETLER: 25-16, 25-20, 25-20

        SÜRE: 75 dakika (21, 29, 25)

        İlk karşılaşmayı da 3-0 kazanan sarı-kırmızılı takım, çeyrek finale yükselerek Halkbank'ın rakibi oldu.

        REKLAM

        Maçın 1. setinin başında iki takım da çok servis kaçırdı. Karşılıklı ataklar sonrası Galatasaray HDI Sigorta, Akhrem’in smacı ile teknik molayı 12-8 önde geçti. Rakibinin hücumlarını iyi bloklarla engelleyen sarı-kırmızılı takım, ilk seti 25-16 önde bitirdi.

        Beşiktaş, 2. sete iyi başladı ve 3-1 üstünlük yakaladı. Ev sahibi ekip, Ufuk Minici'nin servis sayısıyla skoru 4-4 beraberliğe getirdi. Yasin Aydın'ın atağıyla sayı bulan Galatasaray HDI Sigorta, teknik molaya 12-10 önde girdi. Dengeli geçen bu setin sonlarına doğru Ertuğrul Gazi Metin’in bloklarıyla etkili olan sarı-kırmızılı ekip, Doğukan Ulu'nun smacıyla seti 25-20 kazandı.

        Mücadelenin 3. setinde iki takım farklı kadroyla sahada yer aldı. Karşılıklı sayıların alındığı bu setin teknik molasında sarı-kırmızılı ekip, 12-11 üstünlük sağladı. Basit hatalar yapan Beşiktaş karşısında Ufuk Minici'nin ataklarıyla etkili olan Galatasaray HDI Sigorta, seti 25-20 ve karşılaşmayı da 3-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ