Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe Kasımpaşa MAÇ ÖZETİ - Paşa, İzmir'de kendine geldi! - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Göztepe'yi 2-0 yenerekkendine geldi. Ligde 4 maç sonra kazanan Kemal Özdeş'in öğrencileri, 6 haftalık deplasman galibiyeti hasretine de son verdi. Öte yandan Paşa'da kaleciRamazan Köse yaptığı 9 kurtarış ve 2 uzaklaştırmayla yıldızlaştı... Bu sonucun ardından Kasımpaşa 34 puana yükseldi. Evinde 6 maç sonra kaybeden Göztepe ise 40 puanda kaldı.

        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... GÖZTEPE - KASIMPAŞA MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

        Göztepe maça hızlı başlayan taraftı... 2. dakikada sol kanattan çabuk kullanılan köşe vuruşu sonrasında Andre Poko sol çaprazdan yerden vuruşunu yaptı ancak top kaleci Ramazan Köse'de kaldı.Sarı-kırmızılılar, 5. dakikada bir kez daha yaklaştı: Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan ortasında Demba Ba penaltı noktasının yanından kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Ramazan Köse'nin kontrolünde top yandan auta gitti.

        Konuk ekip, 15. dakikada rakip kale önünde skoru değiştirmeye yaklaştı: Trezeguet'nin pası sonrasında iki rakibinden sıyrılıp sol çaprazdan ceza alanı içine giren Olivier Veigneau, sol ayağıyla yerden vuruşunu yaptı ancak top az farkla yandan auta çıktı.

        VEYSEL SARI SAHNEDE!

        Maçta ilk gol Kasımpaşa'dan geldi! 24. dakikada Veysel Sarı, takımını 1-0 öne geçirdi: Sağ kanattan Ahmed Ildiz'in kullandığı köşe vuruşunda Demba Ba topu kafayla ceza alanı dışına uzaklaştırdı. Trezeguet, pasını geriye doğru Strahil Popov'a verdi. Popov, orta yuvarlağın yanından ceza alanı içine doğru topu doldurdu ve Veysel Sarı, göğüsüyle topu önüne indirdikten sonra sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak topu kaleci Beto'nun solundan ağlarla buluşturdu.

        Göztepe, bu golden sadece 6 dakika sonra cevap vermeye çok yaklaştı: Savunmanın arkasına iyi sarkan Demba Ba ceza alanı içine girdikten sonra sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak yıldız futbolcuya kaleci Ramazan Köse yine izin vermedi.

        45. dakikada Göztepe'nin Demba Ba ile bulduğu gol,Veysel Sarı'ya yaptığı müdahale nedeniyle hakem Hüseyin Göçek tarafından iptal edildi.

        Göztepe, ikinci yarıya da baskılı başladı. 46. dakikada kaleyi cepheden gören noktadan Oscar Scarione sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı ancak kaleci Ramazan Köse soluna giden topu yatarak kontrol etti ve gole izin vermedi.

        Sarı-kırmızılılar iki dakika sonra bir kez daha gole yaklaştı: Ceza alanı içinde yaşanan mücadele topu bırakmayan Demba Ba sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ancak Ramazan Köse'yi yine geçmeyi başaramadı!

        POKO DİREĞE TAKILDI

        Beraberlik yakalamak isteyen Göztepe, Poko ile gole yaklaştı: Halil Akbunar'ın pası sonrasında Andre Poko ceza alanı dışından sağ ayağıyla müthiş bir şut çıkardı ancak üst direğe çarpan top oyun alanının dışına gitti.

        Göztepe, 52. dakikada önemli bir fırsattan yararlanamadı. Ceza alanı içinde Andre Poko, pasını Demba Ba'ya çıkardı. Tecrübeli futbolcu altıpas içinde tek dokunuşla topu ağlara göndermek istedi ancak kaleci Ramazan Köse ayaklarıyla gole izin vermedi.

        Ev sahibi ekip, 53. dakikada bir kez daha Ramazan Köse'ye takıldı! Halil Akbunar'ın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Demba Ba, sol ayağıyla çok sert vurdu ancak kaleci Ramazan Köse soluna giden topu uzanarak çelmeyi başardı.

        GÖZTEPE 10 KİŞİ KALDI

        Göztepe 70. dakika maçta 10 kişi kaldı. Milos Kosanovic, sol kanattan ilerlemek isteyen Trezeguet ile girdiği pozisyonda topu eliyle keserek engelledi ve ikinci sarı kartını görerek takımını yalnız bıraktı.

        Sarı-kırmızılılar 75. dakikada bir kez daha gole yaklaştı ancak Ramazan yine geçit vermedi! Andre Poko'nun pasıyla ceza yayı üzerinde kaleyi sırtı dönük pozisyonda topla buluşan Demba Ba, rakibinden kurtulduktan sonra ceza alanı içinden sağ ayağıyla çok sert vurdu ancak kaleci Ramazan Köse iki hamlede topa sahip oldu.

        SON SÖZÜ TREZEGUET SÖYLEDİ!

        Kasımpaşa, 90+1. dakikada geliştirdiği kontratakta farkı 2'ye çıkardı! Sol kanattan ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet, kaleci Beto'yu mağlup etti ve skoru 2-0'a getirdi.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Kasımpaşa sahadan 3 puanla ayrıldı. Konuk ekip ligde 4 maç aranın ardından 3 puana ulaşırken ayrıca deplasmandaki 6 maçlık galibiyet hasretini de noktaladı. Göztepe ise ligde evinde 6 maç sonra ilk kez kaybetti.

        GÖZTEPE: 0 - KASIMPAŞA: 2

        HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Kerem Ersoy, Erdem Bayık

        GÖZTEPE: Beto, Sabri Sarıoğlu, Wallace Reis, Leo, Traore (Dk. 45+3 Kosanovic), Halil Akbunar, Poko, Castro, Gouffran (Dk. 60 Tayfur Bingöl), Scarione (Dk. 77 Rotman), Demba Ba

        KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Omeruo (Dk. 81 Ben Youssef), Veigneau, Koita, Sadiku, Pavelka, Trezeguet (Dk. 90+3 İlhan Depe), Ahmed Ildiz, Diagne (Dk. 66 Eduok)

        GOLLER: Dk. 24 Veysel Sarı, Dk. 90+2 Trezeguet (Kasımpaşa)

        KIRMIZI KART: Dk. 70 Kosanovic (Göztepe)

        SARI KARTLAR: Dk. 28 Gouffran, Dk. 90 Rotman (Göztepe), Dk. 56 Pavelka (Kasımpaşa)

        SPOR TOTO SÜPER LİG'İN PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ... SPOR TOTO SÜPER LİG'İN FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

        İLK YARIDAN POZİSYONLAR

        5. dakikada sağ kanattan Sabri'nin yaptığı ortada ceza alanı içindeki Demba Ba'nın kafa vuruşunda, top yandan dışarı çıktı.

        15. dakikada topla ceza alanına giren Veigneau'nun sol çapraz pozisyonda attığı sert şutta, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

        24. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Sağ kanattan Ahmed Ildiz'in kullandığı köşe vuruşunda Demba Ba'nın uzaklaştırdığı top orta sahadaki Kasımpaşalı Popov'a kadar geldi. Bu oyuncunun gönderdiği uzun topla ceza alanına girerken buluşan Veysel Sarı'nın vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0.

        30. dakikada ani gelişen Göztepe atağında ceza alanı içinde topla buluşan Demba Ba'nın vuruşunda, kaleci Ramazan Köse meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

        İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

        49. dakikada Poko'nun ceza alanı hemen önünden attığı sert şutta, top direğe çarpıp auta çıktı.

        52. dakikada ceza alanı içindeki Poko'nun aktardığı topu kaleye göndermek isteyen Demba Ba'nın vuruşunda, kaleci Ramazan meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

        53. dakikada Halil'in pasıyla ceza alanı içinde sol çapraz pozisyonda meşin yuvarlakla buluşan Demba Ba'nın vuruşunda, kaleci Ramazan topu uzaklaştırdı.

        63. dakikada Kosanovic'in ceza alanı dışında attığı sert şutta, top üstten dışarı gitti.

        Müsabakada ilk sarı kartını 57. dakikada gören Milos Kosanovic, 70. dakikada gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

        90+2. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Koita'nın pasıyla ceza alanı içinde kaleci Beto ile karşı karşıya kalan Trezeguet, topu filelere gönderdi: 2-0.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ