Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP milletvekili adayı, ‘temiz siyaset’ için sabun dağıttı

        Seçim bürosu önünde vatandaşlara sabun dağıtan MHP Gaziantep milletvekili adayı Mezine Sırakaya, ülkede temiz siyasetin yapılması gerektiğini söyledi. MHP Gaziantep milletvekili adaylarının da katıldığı etkinlikte konuşan Mezine Sırakaya, "Siyasi görüşünüz farklı olabilir ancak ne pahasına olursa olsun ilkeli, birbirimizle anlaşabileceğimiz ortak noktamız olan vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda hem fikir olmak zorundayız" dedi.

        İktidar olma hırsı yüzünden hem milletin iradesinin çeşitli yollarla gasp edildiğini, hem de vatanın birliği ve dirliği üzerinde oyunlar oynandığını ileri süren Sırakaya, şöyle konuştu:

        "Türkiye’de kirli bir siyaset oyunu oynanıyor. Siyaset toplum yönetme, devlet yönetme sanatıdır. Yalan söyleme, milleti kandırma sanatı değildir. 7 Haziran seçimlerinin ardından kirli oyunlara göz yumanlar bir gün kendileriyle baş başa kaldıklarında vicdanlarına bile hesap veremeyecekler. Biz Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşları olarak ve Müslüman bir toplum olarak dürüstlük ilkesinden ayrılmadan, zalimlerin karşısında durarak, boyun eğmeden, milletimizin ve ülkemizin geleceği için siyasetin temizlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bugün karşı karşıya olduğumuz kirlenen siyaseti belki bir sabunla temizlememiz mümkün değil ancak bir yerden başlamak lazım."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ