Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim TEOG saat kaçta bitecek? TEOG soru ve cevapları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

        Dün ilk oturumu tamamlanan TEOG'un ikinci oturumu bugün saat 09:00'da başladı ve 12:00'da sona erdi. Öğrenciler Fen Bilimleri, Yabancı Dil ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden sınavlara girdi. Peki TEOG saat kaçta bitiyor? TEOG soru ve cevapları saat kaçta açıklanacak?

        TEOG İKİNCİ OTURUMU SONLANDI

        8. sınıf öğrencilerinin katıldığı TEOG'un ilk oturumu dün Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden yapılan sınavların ardından tamamlandı. İkinci oturum ise bugün saat 09:00'da başladı. Öğrenciler bugün de 40 dakikalık 3 ayrı sınava katıldı ve 12:00'da TEOG sonlandı.

        REKLAM

        TEOG SORU VE CEVAPLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

        TEOG'un yurt genelinde 12:00'da tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin sınavda işaretlediği cevapları kontrol etmesi için TEOG soru ve cevaplarını yayınlayacak. MEB tarafından yapılan açıklamada TEOG soru ve cevaplarının saat 14:00'da EBA üzerinden yayınlanacağı bildirildi.

        Öğrenciler, Eğitim Bilişim ağı (EBA) sistemine giriş yaparak TEOG soru ve cevaplarına erişim sağlayabilecek. Böylece tamamlanan TEOG'un ardından işaretlenen cevaplar kontrol edilebilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ