Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (05 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN iletişim gezegeni Merkür, Yay burcuna geçiyor. 2 hafta boyunca iletişimimizde spontan, özgür ve dağınık yönler ortaya çıkabilir. Yabancılarla yapılacak ticari işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Gezmek, dolaşmak, değişik kültürleri konuşmak, felsefe yapmak, spiritüel konuların üzerine eğilmek için uygun bir dönem olacak.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünden itibaren yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, seyahat ve eğitim alanlarınız önem kazanıyor. Yeni insanlarla iletişim içine girmek isteyebilirsiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Önümüzdeki 15 gün boyunca bankanızla görüşmeleriniz artabilir. Bir miras konusuyla ilgili kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Çok çabuk fikir üreteceksiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki konuları halletmek için uygun bir dönem olabilir. Bu süreçte irtibat halinde olacağınız insanlardan onay almak isteyebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızı düzenlemek için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda önemli görüşmeler içine gireceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminiz artacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınız hareketlenebilir. Hobilere yönelmek ve hoşlandığınız insana açılmak öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz artabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile arasında önemli konular konuşulabilir. Bir ev alım-satımına odaklanabilirsiniz. Aile büyüklerinizle sıkıntılarınızı gidermek için harekete geçebilirsiniz.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişim, satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar sektörlerinde çalışıyorsanız, toplantılarınız artacak. Kafanız bu alanlarda hızlı ama biraz dağınık çalışabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ticaretle uğraşıyorsanız, anlaşmalar ve görüşmeler devrede olacak. Maddi konulara eğilecek ve paranızı değerlendirmek için planlar yapacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        15 gün boyunca planlarınızı ve projelerinizi konuşabileceksiniz. Kendinizi anlatmak önem kazanacak. İletişiminizde ve ifadenizde bir hayli rahatlayacaksınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalabalıklardan uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Yalnız çalışmak bu dönemde size daha avantajlı sonuçlar getirebilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olabilir. Geleceğe yönelik işlerinize yönelik konuşma ve görüşmeleriniz artabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birden fazla işle uğraşmak önem kazanabilir. İş yaptığınız insanlarla iletişiminiz artacak. 15 gün boyunca tanışacağınız insanlar kariyerinizde etkili olabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ