Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (31 Ekim 2017)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, Balık burcunda olacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika bir gün bizi bekliyor. Ayrıca evimizdeki saksı çiçeklerini sularsak, köklerini ve yapraklarını desteklemiş oluruz. Tarımla uğraşanlar patates, havuç ve şekerpancarı ekebilirler.

        Genel olarak duygusal olacağımız bir gün geçireceğiz. İnsanları anlamak, sevmek ve çevremizle empati kurmak ön plana çıkabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün işleriniz adına kolay organize olacak, ilişkilerinizi iyi kullanacaksınız. Biraz yalnız kalmak istiyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi ortaya koymakta zorlanacaksınız.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde halledilmesi gerekenleri ortaklaşa bir şekilde yapabilirsiniz. Dış ortamlara dayalı işleriniz konusunda istekli olacaksınız. Sosyal ortamlarda kendinizi gösterebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda göreceğiniz destek sizi daha kararlı ve istikrarlı kılabilir. Önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Geleceğinize dair birtakım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklarınız gün boyunca sizin için önemli olacak. Yaşanan her şeyi konsantrasyonla gözden geçireceksiniz. Gece saatlerinde özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizle ve yakın çevrenizle yaşadığınız bazı sıkıntılar artık geride kalmaya başlıyor. Maddi konularda sizden para isteyenlere karşı yumuşak davranmaktan vazgeçmelisiniz.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda duygularınız çok çabuk değişebilir. Son derece fedakâr etkiler altındasınız. Bazı işlerinizin somut sonuçlara doğru gittiğini fark edeceğiniz bir gün sizi bekliyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve hizmet hayatınızda veya sağlıkla ilgili konularda görmek istediğiniz desteği rahatlıkla alabilirsiniz. Gün içinde iş yaparken dağıtıcı etkilere karşı hazırlıklı olmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda romantik ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz artacak. Hayatınızdaki değişiklikler konusunda sevdikleriniz sizi destekliyor olacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ortamınızda beklenmedik misafirlere hazırlıklı olun. Eviniz için yapmanız gerekenlere odaklanacaksınız. Kendinizi ve davranışlarınızı gözden geçirmeniz işinize yarayacak.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kısa geziler, alışveriş ve sevdiğiniz insanlarla bir araya gelme gibi etkileriniz yüksek olacak. Sosyal ortamlarda kalıcı ilişkiler kuracaksınız. İletişime dayalı işlerde uyanık olun.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda duygularınız çabuk değişebilir, vereceğiniz kararlarda değişiklikler yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda kalıcı sonuçlara yakınsınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanıza göre hareket edeceğiniz, keyfinizin yüksek olacağı bir gün olabilir. Arkadaşlarınızdan önemli şeyler duyacaksınız. Geleceğinize dair işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ