Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Sak kimdir? Beyaz Show'un konuğu olan İrem Sak!

        İrem Sak kimdir? sorusu, İrem Sak'ın bu akşam Beyaz Show'a konuk olacağı açıklandıktan sonra vatandaşlartarafından araştırılmaya başlandı. Peki İram Sak kimdir? İrem Sak kaç yaşında?

        İREM SAK KİMDİR?

        İrem Sak, 9 Şubat 1986 tarihinde Sivas'ta dünyaya geldi. İlk, orta ve liseöğrenimini Sivas'ta tamamlayan İrem Sak , 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi.

        İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan İrem Sak, lise yıllarında da birkaç tiyatro oyununda yer almıştır. 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırmıştır.

        Aynı yıl içinde birçok markanın reklamlarında oynayan İrem Sak, ilk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi.Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandıran Sak, bu karakterle ününü arttırdı.

        REKLAM

        2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur.

        İrem Sak, günümüzde Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show adlı tiyatro programında yer almaktadır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ