Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor İşte Yılmaz Vural'ın 27. takımı! Yılmaz Vural'ın kariyeri! - Futbol Haberleri

        Spor Toto 1. Lig takımlarından Giresunspor’da teknik direktör Metin Diyadin’in yerine gelen isim belli oldu.Diyadin’le yolların ayrılmasının ardından; yeni hoca arayışlarını hızlandıran Giresunspor sürpriz bir isimle anlaşma sağladı. Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını belirtti.

        Vural ile üç aylık dönemde çalışacaklarını ifade eden Bozbağ, "Hocanın altı da yardımcısı olacak. Lig sonuna kadar hayalimizi kovalamaya devam edeceğiz. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

        REKLAM

        27. TAKIMI OLDU!

        Geçen yıl Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Türk futbolunun en tanınmış isimlerinden Yılmaz Vural, daha önce Malatyaspor, Antalyaspor, Samsunspor, Karşıyaka, Adanaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanelspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Manisaspor, Kocaelispor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Elazığspor, Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor, Karabükspor ve Adana Demirspor’da görev yapmıştı.

        5. ŞAMPİYONLUĞUN PEŞİNDE

        Kariyerinde 1994-1995’te Eskişehirspor, 1995-1996’da Sarıyer, 2005-2006’da Antalyaspor ve 2017-2018’de Göztepe’yi Süper Lig’e çıkaran Yılmaz Vural, 2016-2017 sezonunda Adana Demirspor’un başında play-off’ta şampiyonluğu penaltı atışlarında kaybetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ