Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Jim Carrey sinemaya geri döner mi?

        Son dönemde resim sergisiyle adından söz ettiren Jim Carrey, Ace Ventura serisinin 3. filmi için hazırlıklara başlamış olabilir!

        The Mask, Dumb and Dumber, Truman Show, Liar Liar, Yes Man gibi komedi filmleri üzerinden Hollywood basamaklarını tırmanan Jim Carrey; Eternal Sunhine of the Spotless Mind filmiyle sadece komedi oyuncusu olmadığını drama türünün de hakkından gelebileceğini resmen kanıtlamış oldu.

        Jim Carrey, son dönemde depresyona girdiği ve kendi kabuğunda sakin ama renkli bir hayat tercih etmesiyle gündeme geldi. Jim Carrey'i sevenler onun sinemayı bırakmış olabileceğini konuşmaya başladı bile... Biz de öyle sanıyoruz ki bu sebepten ötürü onun sinema tarihinde ikonlaşma yolunda emin adımlarla ilerlediği Ace Ventura filmiyle belki sinemaya geri döneceği konuşuluyor.

        Cinemablend'de çıkan habere göre; seyircilerden gelen ilgi yüzünden yapım şirketinin 3'üncü film için kollarını sıvadığını söyleniyor. Hollywood dedikoduları arasında Morgan Creek Productions'ın projenin çalışmalarına başladığı yer alıyor. Çıkan haberde yapımcısı James Robinson'ın filmin yeniden çevrim olmayacağını ve orijinal hikayenin ruhunu taşıyan yeni bir senaryo sunmanın peşinde olduğu yer alıyor...

        Öte yandan Jim Carrey'nin konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmadığının altını çizmekte fayda var. Senaryo detaylarının sır gibi saklandığı filmde, Ace'in kayıp oğlunu görme ihtimalimiz de bir hayli yüksek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ