Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'da yüzler gülüyor: ''Rövanşı aldık'' - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’de Trabzon’la deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 5-2’lik galibiyetle ayrılan Kasımpaşalı futbolcular, alınan önemli zaferi doyasıya kutladı.

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; İstanbul dönüşünde birbirleriyle şakalaşan futbolcuların keyifli görüntüsü dikkat çekti. Maçta 2 gol atıp, 3 asist yaparak yıldızlaşan Trezeguet ise ilginin odağındaki isimdi. Sezon başında Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştiremeseler de gelecek sezona umutla bakan Lacivert-Beyazlı futbolcular, alınan 3 puanın Trabzon gibi zorlu deplasmanda kazanılmasına çok sevindi.

        Ligin ilk yarısında kendi evlerinde Bordo-Maviler’e direnemeyip sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan futbolcuların dönüş yolunda, “Çok iyi oynadık ve galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Böyle önemli bir rakibe karşı dış sahada 5 gol atmak kolay değil. İlk maçı kaybetmiştik ama rövanşı oldukça ses getiren bir skorla almayı başardık” şeklinde yorumlar yaptıkları bildirildi.

        REKLAM

        PAŞA HIZ KESMİYOR

        Trabzon zaferinin ardından 1 günlük izin yapan Kasımpaşa, dün Kemerburgaz Tesisleri’nde G.Birliği maçının hazırlıklarına başladı. Oldukça neşeli geçen idmanda oyuncuların birbirleriyle sık sık şakalaşmaları dikkat çekti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ