Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Kemal Özdeş: ''Lige iyi başlamak istiyoruz'' - Kasımpaşa Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Kasımpaşa'nın genç hocası Kemal Özdeş ikinci yarıda galibiyetle start almak istediklerini söyledi.

        Özdeş, “Sezona başlarken hedef olarak ligin üst sıralarında olmayı düşünmüştük. Ancak hedefimizin biraz gerisinde kaldık. Çok iyi hazırlık dönemi geçirdik. Bu süreçte sadece Veigneau bizimle çalışamadı. koita ise uzun süren bir sakatlık döneminin ardından oynayacak seviyeye geldi. Bu çok önemli bir gelişme... Rangel ile yollarımızı ayırdık. Mbaye Diagne ve İlhan Depe aramıza katıldı. İlk yarı yaşadığımız en büyük sorun kadro derinliğimizin olmayışıydı. şimdi ise alternatif oyuncularımız var. Alanya’yı yenip ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Taraftarımızı yanımızda görmeyi umuyorum” diye konuştu.

        REKLAM

        HİKMET KARAMAN: ''ÖĞRENCİLERİME GÜVENİYORUM''

        Safet Susic’in yerine Aytemiz Alanyaspor’un başına getirilen Hikmet karaman umut dağıttı. kampta takım olarak kaynaştıklarını belirten tecrübeli hoca, “kasımpaşa çok efektif oynayan, güçlü bir ekip. Bu Alanya’nın başında ilk maçım olacak. kazanıp ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Öğrencilerime güveniyorum. Vagner Love’ın cezalı olması bizim için dezavantaj. Ancak buna rağmen İstanbul’dan puan veya puanlarla dönmeyi amaçlıyoruz” ifadesini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ