Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Klavye Delikanlıları 2. bölüm fragmanı! Klavye Delikanlıları saat kaçta?

        SHOW TV'de geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluşan ve ilk bölümüyle tam not alan Klavye Delikanlıları, 2. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Diziyi bekleyen izleyiciler merakla yeni bölümde neler yaşanacağını araştırıyor. İşte Klavye Delikanlıları 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

        KLAVYE DELİKANLILARI 2. BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM SHOW TV'DE!

        Zengin oyuncu kadrosu ve izleyenleri ekran başına kilitleyen hikayesiyle ekranlara hızlı bir giriş yapan Klavye Delikanlıları, 2. bölümüyle bu akşam 20:00'de SHOW TV'de olacak.

        SHOW TV'nin Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Seray Sever, Sinan Çalışkanoğlu gibi ekranların sevilen isimlerini bir araya getiren yeni dizisi “Klavye Delikanlıları”, ikinci bölümüyle milyonları yine ekrana kilitleyecek.

        Maceranın kaldığı yerden devam edeceği dizide ekip, takıldıkları polis çevirmesinden büyük bir şansla paçayı kurtarmayı başarır. Hem bu başarıyı kutlamak hem de sosyetenin nabzını tutmak için soluğu meşhur bir gece kulübünde alırlar. Zengin avcısı olan Kuzen Volki, metresi Arzu ile eğlenen holding sahibi Hakan Baydar’ı gözüne kestirir.

        Hakan Baydar, en önemli rakibi Tezcan Holding ile bir ihaleye girecektir. Fakat özel hayatı yüzünden klavye delikanlılarının eline tahmin edemeyeceği bir koz verir. Kendilerini hem sanal hem de gerçek bir operasyonun içinde bulan ekibi yine zorlu ve komik bir macera bekler...

        KLAVYE DELİKANLILARI İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        SHOW TV'nin iddialı projeleri arasında yer alan Klavye Delikanlıları'nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen ilk bölümünde;

        İstanbul’un güzide semtlerinden Selimiye’de dünyaya gelen Bayram ve Kerem asosyal olarak büyümüş iki gençtir. İnsanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve TROL olmuşlardır. Bayram ailesinin bütçesine katkı olsun diye babasının zoruyla bir tamirhanede çıraklık yaparken, Kerem ise hem annesiyle beraber işlettikleri peynirci dükkanına bakıyor hem de akşamları korsan taksiye çıkıyordur.

        Trollük yaparak kazandıkları paranın dahi kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye yetmeyeceğini düşündükleri günlerden geçerken, çocukluktan beri bizimkileri yoldan çıkaran Bayram’ın amca çocuğu Kuzen Volki Amerika’dan çıkagelir. Teknoloji geliştikçe teknolojik suçlar da gelişiyordur.

        REKLAM

        Kuzen Volki zenginlerin kredi kartından para indirmek için “yeni nesil dolandırıcılık” dümeni tezgahlar. Ekibin ilk halkası Bayram ve Kerem’dir. Son halkası ise mezun olduğu üniversitenin idari işlerinde çalışıp zengin öğrencilere sınav sorularını satarak köşeyi dönen Seyran... Kuzen Volki’nin uyanıklıklarıyla bir araya gelen ekibimizin felsefesi basittir. “Halkımızı değil, halkımızı sömürenleri sömürmek!”

        KLAVYE DELİKANLILARI OYUNCULARI

        .png
        .png

        Rasim Öztekin (Hiko Dayı)

        .png
        .png

        Kaan Yıldırım (Kerem Topuz)

        .png
        .png

        Uraz Kaygılaroğlu (Kuzen Volki)

        .png
        .png

        Vildan Atasever (Seyran)

        .png
        .png

        Ali Barkın (Bayram Eliaçık)

        .png
        .png

        Selen Seyven (Selen)

        .png
        .png

        Seray Sever (Güneş Kirte)

        .png
        .png

        Sinan Çalışkanoğlu (Veli)

        .png
        .png

        Gül Onat (Semiha Topuz)

        .png
        .png

        Cengiz Küçükayvaz (Kamil Eliaçık)

        .png
        .png

        Filiz Taçbaş (Neriman Eliaçık)

        .png
        .png

        İpek Tenolacay (Nergis)

        .png
        .png

        Mert Asker (Tahir Topuz)

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ