Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor SON DAKİKA! Sergen Yalçın Süper Lig'e dönüyor! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Evinde Yeni Malatyaspor'a mağlup olan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı. Özdilek yönetimindeki Konyaspor, ligin 2. yarısında oynadığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilmişti.

        ATİKER KONYASPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

        Atiker Konyaspor'un resmi internet istesinden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

        "Yönetim Kurulumuz E.Y. Malatyaspor maçının ardından olağanüstü toplanmış, teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı almıştır.

        Bu kararın ardından Atiker Konyaspor’umuz için en uygun ismi takımımızın başına getirmek için girişimlerimiz başlamış bulunmaktadır. En kısa sürede kararımızı verip hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray maçına yeni teknik direktörümüzle çıkmayı hedefliyoruz.

        REKLAM

        Bugüne kadar Atiker Konyaspor’umuza hizmetleri için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

        BAYDAR'DAN AÇIKLAMA

        Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Baydar, teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. Baydar açıklamasında "Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardık. Sergen Yalçın, Salı günü takımın başında olacaktır." ifadelerini kullandı.

        Öte yandan kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

        "Yönetim Kurulumuz bu akşam gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar prensipte anlaşmıştır. Sergen Yalçın salı günü takımımızın başında antrenmana çıkacaktır."

        Son olarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da görev yapan Sergen Yalçın, EsEs'in başında çıktığı 6 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet yaşamıştı.

        45 yaşındaki çalıştırıcı, Süper Lig'de ise 2016-17 sezonunda Kayserispor'da görev yapmıştı. Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı kulübün başında 17 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet almıştı. Yalçın, Kaysersipor'un başına geçmesinin ardından çıktığı ilk 2 maçta sadece 1 puan alabildikten sonra oynadığı 4 maçı da kazanmayı başarmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ