Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son dakika: Machine Gun Kelly: Megan Fox'u etkilemek için...
        1

        Model ve oyuncu Megan Fox ile yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan rapçi Machine Gun Kelly, ilişkisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

        2

        Komedyen Jimmy Fallon'ın, 'The Tonight Show' programına üstünde sevgilisinin yüzünün yer aldığı bir tişörtle katılan Kelly, arkadaşı Travis Barker'ın kendisine özel bir bıçak hediye ettiğini söyledi.

        3

        "ELİME SAPLANDI"

        Bıçağın üstüne 2020'de çıkardığı albümü 'Tickets to My Downfall'un adının olduğunu ifade eden Machine Gun Kelly, Megan Fox'un önünde bıçağı havaya fırlattığını ancak yakalamaya çalıştığında kesici aletin eline saplandığını belirtti.

        4

        Gerçek ismi Colson Baker olan Kelly daha sonra şu ifadeleri kullandı:

        Bilirsiniz, havaya fırlattığınızda onu yakalamanız gerekir. Megan'a baktım ve 'Şuna bak' dedim ve sonra 'Aah' diye bağırdım.

        5

        KAN DAMLASINDAN KOLYE

        Öte yandan ünlü rapçi Machine Gun Kelly, daha önce de sevgilisinin kan damlasını kolye yaptırmıştı.

        6

        "KENDİMİZE GÖRE MÜCADELELERİMİZ VAR"

        Geçtiğimiz aylarda da ilk kez özel hayatı hakkında GQ Dergisi'ne konuşan Megan Fox, "Kimse, bizim ilişkimizin 'sorunsuz' olduğunu düşünmesin, bizim de kendimize göre mücadelelerimiz var." demişti.

        Megan Fox ile Machine Gun Kelly, birlikte rol aldıkları 'Midnight in the Switchgrass' adlı filmin setinde tanışmıştı. İkili, o sette birbirlerinin gözlerinin içine baktıklarında aradıkları aşkı bulduklarını ifade etmişti.

        7

        "BİRBİRİMİZLE CEHENNEME GİDİYORUZ"

        Kelly, "Biraz hafif olmalı ama biz birbirimizle cehenneme de gidiyoruz." demişti. Ünlü rapçi, Megan Fox ile ilişkisini "Bir tür kendinden geçme ve acıyla kıvranma" diye tanımlamıştı.

        Machine Gun Kelly, sözlerini, "İnsanların, bizim hakkımızda her şeyin harika olduğunu düşünmesini istemiyorum. Bunun en karanlık peri masalı olduğunu sebepsiz yere söylemiyorum." şeklinde sürdürmüştü.

        8

        "RUH EŞİMİ BÖYLE BULACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ"

        Fox ise Kelly ile tanıştığında onun "ruh eşi" olduğunu anladığını ifade etmişti. Ünlü oyuncu, o dönemi, Aşka çok açıktım ama ruh eşimle bu şekilde karşılaşacağımı hiç tahmin etmemiştim." sözleriyle anlatmıştı. Megan Fox, sevgilisi Machine Gun Kelly ile ilişkisi hakkında, "Sanki bunca yıldır bizi ayrı tutan bütün engeller kalkmış ve sonunda yollarımız kesişmişti." demişti.

        9

        "SANKİ ÇOK UZUN ZAMANDIR TANIYORDUM"

        Megan Fox, birlikte rol aldıkları 'Midnight in the Switchgrass' adlı filmin setinde Machine Gun Kelly ile sadece iki gün çalıştıklarını ancak onunla "büyülü" bir iletişim kurduklarını sözlerine eklemişti. Fox, Kelly'nin gözlerine baktığı ilk anda aklından, "Seni tanıyorum, seni çok uzun zamandır tanıyorum. Seni çok farklı şekillerde, birçok farklı hayattan tanıyorum." diye düşündüğünü anlatmıştı.

        10

        ÜÇ ÇOCUK ANNESİ

        Megan Fox, meslektaşı Brian Austin Green ile 2010 yılında evlenmişti. Çift, iki çocuğun ardından yollarını ayırmaya karar vermişti. Ancak tam da "ayrılık" haberi basına yansımışken, Fox bir ödül törenine katılarak hamile olduğunu gözler önüne sermişti.

        İkili, üçüncü bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından evliliklerine bir şans daha vermişti ama işler yine yolunda gitmemişti. Fox ve Green, geçtiğimiz yıl boşanmıştı. İkilinin; Bodhi, Journey ve Noah adında üç çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ