Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim ve Arda Turan açıklaması! - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, gündem değerlendirmesinde bulundu. Galatasaray'la adı anılan Fatih Terim'le ilgili konuşan gazeteci, Arda Turan'la da ilgili görüş belirtti. Demirkol, Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Sivasspor maçını da değerlendirdi. İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

        2

        "Fenerbahçe’de 1 numaralı konu Aykut Kocaman'ın Valbuena’yı takıma nasıl monte edecek olması? Dünkü maçtan sonra Aykut Kocaman’ın ne yapıp ne edip Giuliano’yu forvet arkası oynatması lazım."

        3

        "Çünkü Giuliano sağ kanatta oynadığı zaman Fenerbahçe hem sağ kanadı, hem de forvet arkasını kaybediyor. Dün bu çok net görüldü."

        4

        SİVASSPOR'UN KIRMIZI KARTI...

        "Sivasspor’un gördüğü kırmızı kart çok aceleydi ama kitabına uygundu. Adam saçma sapan itiraz ediyor, acayip bir itiraz."

        5

        "Hakem de haklı olarak ilk sarı kartı verdi. Oyuncu döndü alkışlayarak tepki gösterdi. Hemen ikinci sarı kart geldi. Dur bir nefes al kafanı başka yere çevir. Ondan sonra yap ne yapacaksan."

        6

        "Türkiye’deki protokole bakarsan Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü ilk 20’ye falan girer. Hani Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık filan... O makamın hakkını vereceksin."

        7

        "Bu vücut diliyle olmaz. İnsan bazı mutsuz ve kötü olduğu durumlara düşebilir. Ama bu vücut diliyle bu olmaz."

        8

        "Aykut Hoca’nın maç öncesi ve sonrası tavırları, vücut dili… Akıl alır gibi değil. Mutlu değilsen neden döndün hocam? 4-1 kazandı, cenaze evi gibi. Bu böyle yürümez!"

        9

        "Bütün bunların sonucu Aziz Yıldırım’ın futbolcularla yaptığı toplantı. Aziz Yıldırım, artık obezleşmeye başlamış, hareket kabiliyetini yitirmiş bir hastayı tedavi mi etmeye başladı yoksa şok verip hayata mı döndürdüğünü önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Ama bir etkisi olduğu kesin."

        10

        "BAŞLICA SORUMLU TUDOR"

        "Galatasaray’ın Östersunds’a elenmesinin sebebi de Süper Lig’de ilk 8 haftasındaki başarının nedeni de büyük maçların kazanılamamasının başlıca sebebi de Tudor’dur."

        11

        "Takım kendi oynuyormuş gibi bahsediliyor. Olmaz öyle şey. Bir teknik direktörün takıma etkisi yüzde 100’dür."

        12

        "Galatasaray'da bir grup Fatih Terim'i isterken bir grup istemiyor. Çünkü Fatih hoca oraya girerse birçok insan çıkmak zorunda kalır. Oradaki dengeler öyle yürüyor."

        13

        "Bir de Arda Turan meselesi var. Galatasaray'a hem Arda hem Fatih hoca gelemez. Böyle bir şey söz konusu değil."

        14

        "Galatasaray'a ya Arda Turan gelecekse Terim gelmez, Terim gelirse de Arda gelmez."

        15

        "Arda Turan transferi gerçekleşecek gibi olduğu için Fatih Terim gelmez gibi duruyor. Belli de olmaz bir bakarsınız barışırlar, normaldir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ